04 مهر 1403
39

شهردار گرگان اولویت مدیریت شهری را توسعه زیرساخت‌ها و سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری عنوان کرد و گفت: شهرداری 30 میلیارد تومان برای احیای بافت تاریخی و 15 میلیارد تومان نیز برای ساماندهی تپه تاریخی قلعه خندان اختصاص داده است.

ساماندهی تپه‌تاریخی قلعه‌خندان‌ و بافت قدیم گرگان
- اخبار استانها -

سیدمحمدرضا سیدالنگی در گفت‌وگو با خبرگزاری تسنیم در گرگان اظهار کرد: توسعه گردشگری به عنوان عامل کلیدی در رشد اقتصادی و اجتماعی شهرها محسوب می‌شود و با توجه به وجود جاذبه‌های طبیعی و تاریخی پرشمار در شهر گرگان و کمبودهایی که در حوزه‌های زیرساختی وجود دارد، شهرداری گرگان تلاش کرده است تا با ایجاد برخی زیرساخت‌ها این خلاها را کاهش دهد.

شهردار گرگان افزود: تلاش کرده‌ایم تا با اقداماتی از جمله ایجاد دهکده گردشگری هزارپیچ گرگان، ساماندهی تپه تاریخی قلعه خندان، احیای بخش‌هایی از بافت تاریخی این شهر، تملک برخی خانه‌های تاریخی و بازسازی آنها و ... به جذب گردشگر و سرمایه‌گذار در این بخش کمک کنیم.

وی گفت: طراحی و به فراخوان گذاشتن تعدادی از طرح‌ها در حوزه‌های پذیرایی و اقامتی از جمله هتل ناهارخوران از دیگر اقداماتی است که با هدف توسعه زیرساخت‌های بخش گردشگری در دستور کار قرار دارد.

سیدالنگی با اشاره به برخی اقدامات انجام شده در بافت تاریخی شهر گرگان بیان کرد: بافت تاریخی این شهر که از ارزشمندترین و منحصربه فردترین بافت‌های تاریخی در کشور محسوب می‌شود و عنوان قدیمی‌ترین بافت تاریخی ثبت شده را هم داراست، در گذر زمان با برخی کمبودها و چالش‌ها مواجه شده است که مدیریت شهری گرگان با درک صحیح از ارزش این بافت و آثار آن در توسعه اجتماعی، فرهنگی و حتی اقتصادی و گردشگری، برنامه احیای آن را در دستور کار قرار داده است.

وی با اشاره به طراحی 6 گذر برای احیای بافت تاریخی گرگان اضافه کرد: در دوره پنجم مدیریت شهری، گذر اول این بافت جداره سازی و کف سازی شد و در دوره ششم نیز گذر دوم شامل محدوده آفتاب 15 تا درب نو با اختصاص اعتباری بالغ بر 30 میلیارد تومان مرمت و احیا می‌شود.

شهردار گرگان به تلاش‌های مدیریت شهری برای تکمیل فاز نخست شهربازی هزارپیچ گرگان هم اشاره کرد و گفت: تا کنون بیش از 200 میلیارد تومان در این پروژه هزینه شده است و تکمیل فاز نخست آن تا پایان امسال انجام خواهد شد. اقدام مهم دیگر ساماندهی تپه تاریخی قلعه خندان است که سال گذشته بخشی از اقدامات در این مکان انجام شد و امسال نیز 15 میلیاردتومان برای ادامه اقدامات ساماندهی این مکان تاریخی اختصاص داده شده است.

وی همچنین به مدیریت پارک‌های جنگلی ناهارخوران و النگدره نیز به عنوان جاذبه‌های طبیعی و تفریحی در این شهر اشاره کرد و گفت: برای مدیریت بهتر این پارک‌ها، مدیریت مجزایی در نظر گرفته شده تا امکانات و خدمات‌رسانی در این مناطق به شهروندان و مسافران ارتقا پیدا کند.

وی خاطرنشان کرد: توسعه گردشگری در شهرها می‌تواند به یک فرصت بزرگ برای رشد اقتصادی و اجتماعی عمل کند و در نهایت نیز به توسعه اقتصادی پایدار در شهرها منجر خواهد شد.

انتهای پیام/582/.


https://gorganema.ir