18 شهریور 1404
6

رئیس قوه قضائیه با بیان اینکه دشمن به برخی مشکلات و نارضایتی‌ها امید بسته است، گفت: باید با افزایش تولید و کمک به سرمایه‌گذاری آنها را ناامید کنیم.

اژه‌ای: دشمنان به مشکلات اقتصادی و ‌نارضایتی اجتماعی امید بسته‌اند
به گزارش خبرگزاری گرگان ما
- اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، حجت‌الاسلام غلامحسین محسنی اژه‌ای امروز در دیدار با اقشار مردم گلستان ضمن گرامیداشت هفته وحدت اظهار کرد: امروز همه ما مفتخر هستیم گلستان نمونه ای از وحدت و انسجام با محوریت نماینده ولی فقیه هستیم و نه تنها در ایران اسلامی بلکه در دیگر نقاط جهان الگو است. این استان با وجود مذاهب و اقوام مختلف و سلیقه‌های متفاوت در نیم قرن اخیر شاهد این وحدت و انسجام و برادری بوده‌ و هر روز بر آن افزوده می‌شود.

رئیس قوه قضائیه با اشاره به دغدغه‌های معیشتی و اقتصادی مردم گفت: یکی از مهمترین مسائل کشور از گذشته تا کنون مسئله تولید است و رهبر انقلاب بارها و حتی در دیدار با مسئولان دولت بر تولید تاکید کرده‌اند. ما نیز به همکاران خود گفته‌ایم برای دفع توطئه‌های دشمنان و رفع گرفتاری‌های کشور باید به موضوع تولید و سرمایه‌گذاری توجه شود.

وی با بیان اینکه دشمن به برخی مشکلات و نارضایتی‌ها امید بسته است، خاطرنشان کرد: باید با افزایش تولید و کمک به سرمایه‌گذاری آنها را ناامید کنیم. امنیت سرمایه‌گذاری برای ما مهم است و قوه قضاییه در راستای امنیت سرمایه‌گذاری کارهای ایجابی انجام می‌دهد. 

این خبر تکمیل می‌شود


https://gorganema.ir