14 آذر 1401
216

استاندار گلستان با اشاره به مشکل کاهش سطح چاه‌های زیر زمینی در استان، گفت: اجرای طرح الگوی کشت می تواند یکی از راه‌های کمک به کم آبی استان باشد.

اجرای طرح الگوی کشت به مشکل کم آبی استان گلستان کمک می‌کند
- اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، به نقل از روابط عمومی دادگستری گلستان، علی محمد زنگانه در جلسه طرح الگوی کشت استان اظهار داشت: این طرح به معنای کشت براساس شرایط محیطی بهره‌برداری بهینه از منابع و عوامل تولید متناسب با پتانسیل‌های منطقه‌ای و مزیت اقتصادی با رعایت اصول تولید محصولات کشاورزی و با ملاحظات زیست محیطی است.

وی در این جلسه که با هدف ارئه الگوی کشت ابلاغی وزارت جهادکشاورزی، بررسی اقدامات لازم برای اجرا و شرح وظایف بخش های تخصصی ستادی و دیگر دستگاه‌های مرتبط در اجرای الگوی کشت برگزار شد، افزود: این الگو در راستای سیاست‌های کلان کشور و تامین امنیت غذایی است.

زنگانه همچنین تصریح کرد: اقلیم کشت در استان گلستان به صورت نیمه بیابانی، کوهستانی و مرطوب خزری در نظر گرفته شده است.

استاندار گلستان ادامه داد: استان گلستان با حدود 273 هزار هکتار به صورت میانگین سطح زیر کشت محصول گندم دارای رتبه سوم سطح زیر کشت کشور را داراست.

وی ضمن اشاره ای به الگوی کشت تعریف شده برای استان از سوی وزارت جهاد کشاورزی، گفت: برای موفقیت این طرح در استان باید تامین معیشت 210 هزار بهره‌بردار استان را در نظر داشته باشیم.

استاندار گلستان در ادامه اظهار کرد: اگر می‌خواهیم از الگوهای بهتری برای برنامه‌ریزی بهره‌وری استفاده کنیم باید به سمت الگوهای نوین مدیریتی با عنوان گروه های مبتنی بر نتایج برویم.

زنگانه با تاکید بر اینکه هوشمندسازی چاه‌های کشاورزی یکی از راه های غلبه بر کم آبی است، یادآور شد: برای توقف کار چاه‌های غیرمجاز و جلوگیری از حفر چاه‌های مشابه جدید به همکاری همه دستگاه‌های مرتبط نیاز است.

انتهای پیام/581/


https://gorganema.ir