ایسنا نوشت:حسینی گفت: بعضی استیضاحهای وزرا امضاهایی دارند، اما به طور جدی مطرح نشده است.
سیدمحمد حسینی درباره آخرین وضعیت بررسی لایحه جامعه انتخابات، بیان کرد: تاکنون خلاءهایی قانونی در زمینه قانون انتخابات وجود داشته است. به هر حال باید انتخابات باید شفاف بوده و مسائل روشن باشد. نمایندگان هم طرحی در دست بررسی دارند، ولی لایحه معمولا جامعتر بوده و اشکالات کمتری دارد.
وی ادامه داد: در دورههای قبل هم طرح و هم لایحه قانون انتخابات وجود داشت اما با تاخیر مواجه شدند و به موقع به شورای نگهبان نرسید. ۸ یا ۹ ماه قبل از برگزاری انتخابات باید به قانون تبدیل شده باشد تا قابلیت اجرایی داشته باشد. وزارت کشور اگر این لایحه را آماده کند، دولت با فوریت آن را بررسی خواهد کرد.
معاون پارلمانی رئیس جمهور همچنین درباره آخرین وضعیت استیضاحهای وزرا در مجلس گفت: پیش از این دو مورد استیضاح اعلام وصول شد که در ادامه منتفی گردید. بعضی استیضاحها هم امضاهایی دارد اما به طور جدی مطرح نشده است. در این موارد غالبا نمایندگان متقاعد شده و استیضاح خود را پس میگیرند.
بیشتر بخوانید:
-
تعداد «استیضاح» وزرا در کدام دولتها بیشتر بوده ؟ / نوع «گارد» معنادار مجلسها، مقابل خاتمی، روحانی و احمدی نژاد + جدول
-
هشدار نائب رئیس مجلس به دولت رئیسی / نیکزاد: استیضاح ۹ وزیر روی میز هیئت رئیسه است / قیمتها، روزانه تغییر میکنند، تیم اقتصادی دولت، منسجم عمل کند
- واکنش به «تکذیب» دولت / نماینده مجلس: «استیضاح» وزیر بهداشت با ۵۹ امضا به قوت خود باقی است / افراد، نه؛ استراتژیها باید عوض شوند
-
کنایه میرتاج الدینی درباره پشت پرده برخی استیضاح ها در مجلس/ عدهای قصد دارند وزیر در سایه باشند
۲۱۲۱۷