20 اردیبهشت 1402
47

گرگان- اولین کنفرانس ملی فناوری های نوین در مصرف انرژی و شهرسازی پایدار در مهندسی عمران و معماری در دانشگاه گنبدکاووس برگزار شد.

اولین کنفرانس ملی فناوری های نوین شهرسازی در گنبد برگزار شد
به گزارش خبرگزاری گرگان ما

به گزارش خبرنگار مهر، بعدازظهر چهارشنبه اولین کنفراس ملی فناوری‌های نوین در مصرف انرژی و شهرسازی پایدار در مهندسی عمران و معماری در دانشگاه گنبدکاووس برگزار شد.

رئیس علمی این کنفرانس در این آیین گفت: ۱۰۰ مقاله از سوی پژوهشگران و صاحبنظران با رویکرد راه‌های کاهش مصرف انرژی در صنعت ساختمان به دبیرخانه علمی این همایش رسیده است.

علی رضا گرایلی افزود: هدف اصلی این همایش بیان مشکلات و موانع اجرای مبحث ۱۹ مقررات ملی ساختمان و سیاستگذاری و پیشنهادات در جهت اجرایی کردن مبحث ۱۹ مقررات ملی ساختمان است

در حاشیه این مراسم بهروز محمدکاری رئیس کمیته تخصصی مبحث ۱۹ مقررات ملی ساختمان هم گفت: از این پس ساختمان‌ها بر اساس رعایت مقررات مبحث ۱۹، کم انرژی و یا ساختمان‌های با مصرف انرژی نزدیک به صفر رتبه بندی می‌شوند.


https://gorganema.ir