02 خرداد 1402
112

گرگان- معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار گلستان گفت: اقدامات مکمل مانند پمپاژ آب از دریای خزر و تأمین حقابه قره سو برای احیای خلیج گرگان در سفر دوم رئیس جمهور پیگیری می‌شود.

اقدامات مکمل برای احیای خلیج گرگان در دست پیگیری است
به گزارش خبرگزاری گرگان ما

به گزارش خبرنگار مهر، سیدمهدی مهیایی بعدازظهر سه‌شنبه در نخستین همایش ملی پارک‌های ملی و مناطق تحت حفاظت در پارک ملی گلستان اظهارکرد: اگر در احیا و آبگیری خلیج گرگان تعلل می‌شد این منطقه به کانونی برای ایجاد ریزگردهای بشدت خطرناک تبدیل می‌شد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار گلستان افزود: در سفر اول رئیس جمهور به گلستان با اختصاص ۳۵۰ میلیارد تومان عملیات لایروبی کانال آبرسان آشور آغاز شده و هم اکنون به ۸۰ درصد پیشرفت رسیده است.

وی افزود: مقرر است در سفر دوم رئیس جمهور به گلستان اقدامات تکمیلی برای احیای خلیج گرگان مانند پمپاژ آب از دریای خزر به خلیج گرگان و همچنین تأمین حق آبه قره سو و نکا رود در دستور کار قرار گرفته و پیگیری شود.

مهیایی گفت: خشکسالی و کمبود آب و تهدید جنگل‌ها و مراتع، لایروبی‌نشدن رودخانه‌ها و پساب کارخانه‌ها از دیگر مشکلات زیست محیطی استان است که حل آن در اولویت دولت سیزدهم قرار دارد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار گلستان بیان کرد: اجرای طرح‌ها آبخیزداری و آبخوانداری برای جلوگیری از فرسایش خاک سال گذشته توسط وزیر کشور ابلاغ شد و گلستان هم اجرای طرح مدیریت جامع را با هماهنگی دستگاه‌های مرتبط مانند منابع طبیعی و آبخیزداری، حفاظت محیط زیست و جهاد کشاورزی آغاز کرد.


https://gorganema.ir