20 تیر 1402
131

محسن چاوشی و ناصر زینلی، ۲ خواننده‌ای هستند که قدم‌های خوبی در مسیر کمک به هم‌نوعان خود برداشته‌اند؛ قدم‌هایی که علاوه بر استفاده بهینه از ظرفیت مردمی این چهره‌ها، سبب ترغیب دیگر چهره‌های شناخته‌شده برای حضور در میدان کمک به همنوعان می‌شود.

وقتی محسن چاوشی با کلاه و با ماسک در خانه فقرا می‌رود | یک آمار عجیب درباره محسن چاوشی

به گزارش همشهری آنلاین، کارهای نوع‌دوستانه از جانب سلبریتی‌ها، رسمی آشنا در پهنه جهانی است. بسیاری از چهره‌های مطرح سینما، موسیقی، ورزش، سیاست و ... سالانه با خرج کردن از اعتبار خود، زمینه‌های کمک‌رسانی به هم‌نوعان خود در سراسر جهان را فراهم کرده و برخی از موانع موجود پیش‌پای کم‌برخورداران عالم را رفع می‌کنند.

در کشور ما هم این رسم، سابقه دیرینه‌ای دارد. رسمی که به موجب آن، بسیاری از چهره‌های معروف و البته محبوب، آستین‌ها را بالا زده و به کمک هموطنان خود شتافته‌اند. نمونه‌های این ایثار در مواقعی چون جشن‌های گلریزان و نیکوکاری، مواقع سیل و زلزله، مراسم مذهبی و تهیه جهیزیه و ... به کرات دیده شده است.

اما آنچه طی روزهای گذشته، حسابی گل کرده است، دو احسانی است که ستاره‌های موسیقی کشور رقم زده‌اند: محسن چاوشی و ناصر زینلی.

محسن چاوشی که در زمینه کمک‌های نوع‌دوستانه، سرآمد هنرمندان حوزه موسیقی بوده و در سکوت خبری، کارهای بسیاری را انجام داده است. از آمار دقیق این کمک‌ها، اطلاعات چندانی در دست نیست اما آن‌چه که برخی مسئولان امر، خبررسانی کرده‌اند، حاکی از یک آمار عجیب است که شاید تاکنون از سوی چهره معروفی، انجام نشده است. مثلا تنها برای یک سال ۱۳۹۹، چاوشی موفق به آزاد کردن ۳۲۰ زندانی، نجات ۵۰ اعدامی و جمع‌آوری هزینه درمان ۱۱۰ فرد مبتلا به بیماری‌های سخت شد.

وقتی محسن چاوشی با کلاه و با ماسک در خانه فقرا می‌رود | یک آمار عجیب درباره محسن چاوشی
ناصر زینلی - خواننده پاپ

همچنین طی آماری اعلام شده که مجموع کمک‌هایی که توسط محسن چاوشی جمع‌آوری شده، منجر به آزادی ۱۵۵۶ زندانی جرایم غیرعمد، تامین هزینه درمان ۱۲۵۰ بیمار، تامین دیه ۷۵ زندانی محکوم به اعدام و تامین کمک‌ هزینه ۲۵ مسکن شده است.

جوانی که در دهه ۸۰، با پتو، در و دیوار اتاقش را می‌پوشاند تا صدایش بیرون نرود و صدای مزاحم به داخل نفوذ نکند، برای یک مدت، کلاه به سر می‌کرد و با ماسکی که به صورت می‌زد، به مناطق محروم می‌رفت و برنج و دیگر ارزاق مهم را میان آنها تقسیم می‌کرد. حالا اما این خواننده محبوب، کاری بزرگ را دست گرفته و در روز عید غدیر امسال، جمعیت حیدر را برای حمایت از ایتام و نیازمندان راه‌اندازی کرده است. جمعیتی که با هدف شناسایی خانواده‌های نیازمند و ایتام ایجاد شده که آنها پس از تشکیل پرونده و بررسی‌های به عمل آمده، تحت پوشش این مرکز قرار خواهند گرفت.

همچنین ناصر زینلی عنوان کرده که تمام عواید یک سانس از کنسرت ۲۳ و ۲۴ تیرماه خود را به آزادی زندانیان نیازمند اختصاص خواهد داد که یک خبر بسیارخوب در این زمینه به شمار می‌رود. این ۲ اتفاق خوب طی روزهای گذشته، بازتاب بسیار وسیعی داشته است. در روزگاری که به دلیل تورم و دیگر مشکلات اقتصادی، این تصور پررنگ‌تر شده که نفس این قبیل کارها، دیگر منسوخ شده اما این دو هنرمند حوزه موسیقی، دست به کار بزرگی زده‌اند و قدم‌های خوبی در مسیر فقرزدایی و کمک به هم‌نوعان خود برداشته‌اند.

این قبیل امور، فارغ از اینکه دامنه امیدواری اقشار نیازمند را گسترده می‌نماید، سبب ترویج بیشتر فرهنگ احسان و نیکوکاری در حق هم‌نوعان، حتی در شرایط و روزگار فعلی شده و قطعا به پیش‌قدم شدن دیگر چهره‌های آشنا در قاموس کمک به هم‌نوعان می‌شود.

لحظه‌هایی عجیب از علیرضا قربانی و ارغوان؛ شاخه همخون جدا مانده من | در کاخ سعدآباد چه می‌گذرد؟


https://gorganema.ir