25 تیر 1402
122

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان با بیان اینکه در دولت گذشته هیچگاه گزارش راستی آزمایی ایجاد اشتغال منتشر نشد گفت: در ایجاد اشتغال بسیاری از کم کاری‌ها را با عملکرد جهادی در دولت سیزدهم جبران کرده و عملکرد خوبی در این بخش داشته‌ایم.

جبران کم‌کاری‌های دولت تدبیر و امید در دولت سیزدهم

حسینعلی خواجه مظفری در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در گرگان در خصوص اظهارات انجام شده روزهای اخیر در خصوص آمار اشتغال و سهم پایین استان گلستان در ایجاد اشتغال اظهار کرد: متاسفانه اظهاراتی از زبان من بیان شد که صحت ندارد و من چنین مصاحبه‌ای انجام نداده‌ام.

وی ادامه داد: وضعیت ایجاد اشتغال در استان گلستان وضعیت بدی نیست و اقدامات بسیار خوبی در پرداخت تسهیلات اشتغال و ایجاد اشتغال در استان انجام شده است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان خاطرنشان کرد: در دو سال پایانی دولت قبل در سال ۱۳۹۸ میزان تعهد اشتغال استان گلستان ۳۰ هزار شغل بوده که در سامانه رصد ۲۷ هزار و ۹۳۰ شغل به ثبت رسیده است.

خواجه‌مظفری گفت: همچنین در سال ۱۳۹۹ این عدد تغییری نداشته و گزارش دولت حاکی از ایجاد اشتغال ۲۹ هزار و ۲۲۷ شغل بود که در همان زمان این موضوع مورد نقض و نقد رسانه‌ها قرار گرفت و هیچگاه آمار پس از راستی‌آزمایی منتشر نشد.

وی اضافه کرد: در سال نخست دودلت سیزدهم در استان گلستان ۲۵ هزار و ۱۳۶ نفر تعهد اشتغال برای گلستان در نظر گرفته شده که در همین سال مسئولان استان توانستند ۱۱۸ درصد شغل را در گلستان محقق کنند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان تصریح کرد: سال گذشته سهمیه اشتغال استان گلستان ۳۱ هزار و ۳۱۰ نفر بود که ۳۸ هزار و ۷۰ اشتغال در سامانه به ثبت رسید.

خواجه‌مظفری گفت: دولت قبل در سال 1398 تنها 2 میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان تسهیلات مشاغل خانگی پرداخت کرد و در سال  ۱۳۹۹ به میزان ۵ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان تسهیلات در بخش مشاغل خانگی در گلستان پرداخت شد.

وی اضافه کرد: در دولت سیزدهم میزان پرداخت تسهیلات مشاغل خانگی رشد خوبی داشت و در سال ۱۴۰۰ میزان ۲۸ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان تسهیلات پرداخت شد و در سال ۱۴۰۱ به ۶۰ میلیارد تومان رسید.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان تصریح کرد: در سال ۱۳۹۸ و ۱۳۹۹ سقف پرداخت تسهیلات برای اشتغال استان گلستان ۵۰ میلیون تومان بود و بسیاری از دستگاه‌های اجرایی با ۱۰ میلیون تومان تسهیلات را در سامانه اشتغال ثبت کرده بودند.

خواجه‌مظفری افزود: اما در دولت سیزدهم میزان سقف تسهیلات مشاغل به ۱۵۰ میلیارد تومان افزایش یافته و دولت در این بخش به مشاغل حمایتی و اقشار ضعیف توجه ویژه داشته است.

وی افزود: براساس گزارش کارگروه اشتغال استان گلستان کمیته امداد ۹۴ درصد و بهزیستی ۹۱ درصد موفق به پرداخت تسهیلات اشتغال شده بودند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان تصریح کرد: متاسفانه برخی افراد با ارائه آمارهای کذب و تزریق مطالب نادرست به دنبال ایجاد یاس و نا امیدی بین مردم هستند.

خواجه‌مظفری گفت: همکاران ما به صورت دائم و بی وقفه در تلاش هستند بتوانند حتی یک شغل بیشتر ایجاد کنند تا شاهد اتفاقات خوبی برای جوانان باشیم.

وی در پایان از تعامل و همراهی بانک‌ها در پرداخت تسهیلات مشاغل تقدیر کرد و گفت: انتظار داریم بانک‌ها مسیر را برای تسهیلات اشتغال از گذشته هموارتر کرده تا شاهد رشد ایجاد اشتغال برای جوانان در استان گلستان باشیم.

پایان پیام/۸۳۰۰۴


https://gorganema.ir