23 مرداد 1402
137

مدیر کل امور اقتصادی و دارایی گلستان گفت: در چهار ماهه ابتدای امسال مجوز سرمایه‌گذاری خارجی به ارزش 4 میلیون یورو معادل 4 میلیون و 400 هزار دلار در استان صادر شده است.

صدور مجوز 4میلیون یورویی سرمایه‌گذاری خارجی در گلستان
به گزارش خبرگزاری گرگان ما

روح‌الله صلبی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در گرگان اظهار کرد: تنوع اقلیمی که منجر به تولید محصولات متنوع شده است، این ظرفیت را فراهم آورده که با جذب سرمایه‌گذاری خارجی بتوانیم زمینه افزایش تولید و رونق اقتصادی را فراهم کنیم.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی گلستان گفت: تیم اقتصادی استان به عنوان هدایت‌کننده و تسهیل‌گر در تلاش است تا موانع موجود بر سر راه جذب سرمایه‌های خارجی را برطرف کند.

وی افزود: با تدابیری که پیش‌بینی شد سال گذشته 5 سرمایه‌گذار خارجی در استان حضور پیدا کرد که منجر به سرمایه‌گذاری 9 میلیون و 200 هزار دلاری در استان شد.

صلبی خاطرنشان کرد: این سرمایه‌گذاری عمدتا در بخش‌های مربوط به صنایع پلیمری، آبزی پروری، ساخت پروفیل، لامپ‌های ال‌ای‌دی و گلخانه‌ها بوده است.

وی گفت: از ابتدای امسال تا پایان تیرماه نیز اتفاقات خوبی در زمینه جذب سرمایه‌گذاری خارجی در استان انجام شده است. در این بازه زمانی مجوز سرمایه‌گذاری چهار میلیون یورویی معادل 4 میلیون و 400 هزار دلار در استان صادر شده است.

پایان پیام/83027


https://gorganema.ir