20 خرداد 1404
4

مدیرکل فرودگاه‌های گلستان از آغاز بازگشت زائران سرزمین وحی به این استان از یکم تیرماه خبر داد.

آغاز بازگشت ۴۷۸۰ زائر گلستانی از سرزمین وحی
به گزارش خبرگزاری گرگان ما
- اخبار استانها -

علی متانت در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری تسنیم در گرگان اظهار کرد: عملیات بازگشت حجاج گلستانی از سرزمین وحی از روز یکشنبه اول تیرماه 1404 آغاز می‌شود. در جریان این عملیات، 4 هزار و 780 زائر در قالب 19 پرواز از مدینه منوره وارد فرودگاه بین‌المللی شهدای گرگان خواهند شد.

مدیرکل فرودگاه‌های استان گلستان گفت: این پروازها به‌صورت مستقیم و طبق برنامه‌ریزی قبلی از سوی سازمان حج و زیارت، شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران و فرودگاه گرگان در بازه زمانی شش روزه انجام می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: فرودگاه گرگان برای اجرای این مرحله از عملیات حج، آمادگی کامل دارد و همه دستگاه‌های خدمات‌رسان از جمله نیروی انتظامی، جمعیت هلال‌احمر، اورژانس، پلیس فرودگاه و نهادهای امنیتی در آماده‌باش کامل به سر می‌برند تا فرآیند ورود کاروان‌ها با کمترین اختلال و بیشترین نظم ممکن انجام شود. خانواده‌های زائران برای اطلاع دقیق از زمان و وضعیت پروازها می‌توانند به‌صورت 24 ساعته با شماره‌های 199 و 01731228030 تماس بگیرند.

متانت از خانواده‌ها خواسته است برای جلوگیری از ازدحام در محدوده فرودگاه، از حضور هم‌زمان و پرتعداد در پایانه فرودگاه خودداری کرده و برای استقبال، تنها یک خودرو از هر خانواده در زمان مشخص‌شده در محل حاضر شود. به گفته وی، تمام تدابیر لازم برای انتقال سریع، ایمن و آبرومند زائران به مقصد نهایی اتخاذ شده است.

گفتنی است امسال بیش از 5 هزار نفر از استان گلستان در قالب 32 کاروان به حج تمتع اعزام شدند و با پایان این مرحله، عملیات اعزام عمره نیز در ماه‌های آینده آغاز خواهد شد.

انتهای پیام/


https://gorganema.ir