15 تیر 1404
3

یکی از علمای اهل‌سنت گلستان با بیان اینکه امام حسین(ع) دارای محبوبیتی بی‌نظیر در نزد مردم جهان است، گفت: محبت و عشق به اهل بیت(ع) از ارکان ایمان مسلمانان به شمار می‌رود و این محبت، عامل وحدت و پیوند عمیق میان مسلمانان و همه عاشقان عدالت و حق است.

عالم اهل‌سنت: محبت امام حسین (ع) عامل وحدت مسلمانان است
به گزارش خبرگزاری گرگان ما
- اخبار استانها -

خال‌لی آخوند خدایی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری تسنیم در گرگان، ضمن تسلیت این واقعه عظیم، به اهمیت و جایگاه بی‌نظیر حادثه کربلا در تاریخ اسلام و جهان اشاره و اظهار کرد: واقعه کربلا نه تنها در تاریخ اسلام بلکه در تاریخ بشریت بی‌نظیر است و از جمله مهم‌ترین و ماندگارترین رویدادهایی است که همواره در ذهن و قلب مسلمانان و آزادی‌خواهان جهان جایگاه والایی دارد.

این عالم اهل سنت با بیان حدیثی از پیامبر اکرم (ص) که می‌فرماید: «حسین از من است و من از حسینم»، تصریح کرد: امام حسین(ع) نزد همه مردم جهان، به ویژه مسلمانان، از محبوبیتی بی‌نظیر برخوردار است. محبت و عشق به اهل بیت (ع) از ارکان ایمان مسلمانان به شمار می‌رود و این محبت، عامل وحدت و پیوند عمیق میان مسلمانان و همه عاشقان عدالت و حق است.

امام جمعه قولاق‌کسن خاطرنشان کرد: امام حسین(ع) و یاران باوفایش هرگز حاضر نشدند در برابر ظلم و جور سر تسلیم فرود آورند. آنان با آزادگی، شجاعت و ایستادگی در برابر ظلم، جان خود را فدای حفظ دین اسلام و احیای ارزش‌های انسانی و الهی کردند. این ایثار و فداکاری‌ها همچنان الهام‌بخش همه کسانی است که به دنبال حق و عدالت هستند و در برابر زورگویی و استبداد می‌ایستند.

 آخوند خدایی تاکید کرد: پیام کربلا، پیام ایستادگی در برابر ظلم، حفظ عزت و آزادگی و فداکاری در راه حق است و باید همواره در زندگی فردی و اجتماعی ما مورد توجه و عمل قرار گیرد تا راه نورانی امام حسین(ع) و اهل بیت(ع) در جهان پر فروغ باقی بماند و چراغ راه انسانیت باشد.

وی خاطرنشان کرد: این واقعه بزرگ تاریخی، پیام‌آور عدالت، شجاعت و ایمان راسخ است که هیچ‌گاه فراموش نمی‌شود و همواره در قلب مسلمانان جهان زنده و جاری خواهد بود.

انتهای پیام/


https://gorganema.ir