07 مرداد 1404
2

هواشناسی استان گلستان با صدور هشدار نارنجی از ورود موج جدیدی از گرما به استان خبر داده است و در روزهای آینده دمای بالای 40 درجه سانتی‌گراد بر این استان حاکم خواهد بود.

هشدار نارنجی برای گلستانی‌ها/موج جدید گرما در راه است
به گزارش خبرگزاری گرگان ما
- اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، در روزهای اخیر دمای هوا در استان گلستان افزایش محسوسی پیدا کرده و دمای هوا به نزدیک 40 درجه سانتی‌گراد رسیده است، در عین حال هواشناسی گلستان نیز با صدور هشدار نارنجی از افزایش دمای هوا و گرمای بالای 40 درجه در روزهای آینده خبر داده است.

برهمین اساس از روز جمعه ( 10 مردادماه) شاهد افزایش محسوس دمای هوا، کاهش رطوبت و در مناطق مستعد پدیده گرد و خاک است. پیش بینی می‌شود بیشینه دما در روزهای پیش‌رو در اغلب مناطق استان به بالای 40 درجه سانتی‌گراد برسد.

در روزهای آینده افزایش پتانسیل آتش سوزی در جنگل‌ها و مراتع، افزایش مصرف انرژی، احتمال گرمازدگی و احتمال آسیب به محصولات کشاورزی، تنش دمایی در سالن‌های پرورشی و در برخی مناطق کاهش کیفیت هوا رخ خواهد داد.

در این ایام با توجه به ماندگاری هوای گرم و افزایش محسوس دما و همچنین کاهش رطوبت، پوشش گیاهی در عرصه‌های جنگلی و مرتعی به شدت در معرض تهدید و آسیب خواهد بود. بر همین اساس از مردم خواسته شده از روشن کردن آتش در این عرصه‌ها خودداری شود.

از سوی دیگر با توجه به گرمای بالای 40 درجه در استان، میزان مصرف برق و آب به طور فزاینده‌ای افزایش خواهد یافت و لازم است که مدیریت مصرف در دستور کار قرار گیرد. در روزهای گذشته استان گلستان پیک 1741 مگاواتی را به ثبت رسانده است.

انتهای پیام/


https://gorganema.ir