23 مرداد 1404
5

نماینده ولی فقیه در گلستان، حضور گسترده مردم با هر سن و قومیت را در اربعین حسینی نشانه زنده بودن فرهنگ حسینی و رمز پیروزی ملت ایران در برابر دشمنان دانست و گفت: این انسجام و ارادت معنوی، قوی‌ترین سلاح ملت است.

نماینده ولی فقیه در گلستان: مهم‌ترین سلاح ما انسجام مردم است
به گزارش خبرگزاری گرگان ما
- اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، آیت‌الله سید کاظم نورمفیدی در گفت‌وگو با خبرنگاران با قدردانی از حضور پرشور مردم در مراسم پیاده‌روی جاماندگان اربعین، اظهار کرد: شاید ما خودمان امروز در کربلا حاضر نباشیم، اما این شور و هیجان را به‌نوعی در همین‌جا، در گلستان شاهدیم. پیر و جوان، زن و مرد، همه آمده‌اند تا یاد مشایه و مسیر اربعین را زنده کنند و این عشق حسینی را در دل‌هایشان احیا کنند.

نماینده ولی فقیه در گلستان، ضمن قدردانی از موکب‌داران و کسانی که در این مسیر به مردم خدمت کردند، گفت: موکب‌های متعددی از سراسر استان و حتی خارج از استان آمده‌اند تا به زائران خدمت کنند. خداوند از همه آنان قبول کند که با جان و دل زحمت کشیدند.

وی با تأکید بر جایگاه ویژه این ارتباط معنوی میان مردم و اهل بیت (ع) گفت: این ارتباط تا عمق جان ملت ما نفوذ کرده و هیچ چیزی نمی‌تواند آن را از بین ببرد. مهم‌ترین سلاح ما در مقابل دشمنان، همین مردم هستند؛ این انسجام و وحدت، از هر موشکی برنده‌تر است.

آیت‌الله نورمفیدی با اشاره به شرایط سخت و تهدیدهای خارجی، بیان کرد: دنیا می‌داند که ما دشمنانی داریم، اما این اراده و روحیه ملت ایران است که در سخت‌ترین شرایط، مثل یک سپر محکم در برابر دشمنان عمل می‌کند. این همدلی و اتحاد باید همیشه حفظ شود.

نماینده ولی فقیه در گلستان  ضمن تأکید بر نقش ویژه جوانان در زنده نگه‌داشتن فرهنگ حسینی، افزود: نسل جوان ما، چه دختر و چه پسر، با این جاذبه معنوی به این صحنه‌ها کشیده شده‌اند. خدا را شکر کنیم که این محبت و عشق هیچ‌گاه در میان مردم ما کم نمی‌شود و همواره شعله‌ور باقی می‌ماند.

انتهای پیام/


https://gorganema.ir