11 شهریور 1404
4

معاون سیاسی امنیتی استاندار گلستان بر لزوم همکاری همه‌جانبه دستگاه‌ها برای برگزاری باشکوه کنگره 4 هزار شهید استان تاکید کرد.

تاکید بر برگزاری باشکوه کنگره ۴۰۰۰ شهید استان گلستان
به گزارش خبرگزاری گرگان ما
- اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، محمد حمیدی امروز در نشست هم‌اندیشی برگزاری کنگره 4 هزار شهید استان گلستان  ضمن تبریک آغاز امامت حضرت ولی‌عصر (عج)، با اشاره به جایگاه والای هفته وحدت در ایجاد انسجام ملی و تقویت روحیه همبستگی، بر لزوم بهره‌برداری از ظرفیت‌های فرهنگی و اجتماعی این ایام برای افزایش نشاط اجتماعی در جامعه تأکید کرد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان همچنین از برگزاری جشن بزرگ وحدت در شهرستان گنبدکاووس خبر داد و گفت: این رویداد نمادی بارز از همدلی و اتحاد در جامعه است که با محوریت میلاد نبی مکرم اسلام (ص) برگزار می‌شود.

وی از فرمانداران و دستگاه‌های فرهنگی خواست که با تمام توان در برگزاری این جشن به صورت باشکوه و تاثیرگذار مشارکت کنند تا پیام وحدت و همدلی به خوبی به مردم منتقل شود.

حمیدی در ادامه به تشریح ساختار اجرایی کنگره 4 هزار شهید استان پرداخت و بر تشکیل ستادهای اجرایی در شهرستان‌ها به ریاست فرمانداران و دبیری سپاه شهرستان‌ها تأکید کرد و گفت: با توجه به ظرفیت‌ها و ویژگی‌های فرهنگی و اجتماعی هر شهرستان، پروژه‌های شاخصی مانند تولید فیلم‌های کوتاه، تدوین کتاب‌ها، مستندسازی سبک زندگی شهدا و برگزاری یادواره‌های ویژه را طراحی و عملیاتی کنند تا یاد و خاطره شهدا به بهترین شکل گرامی داشته شود.

حمیدی همچنین یادآور شد: کنگره 4 هزار شهید گلستان یکی از برنامه‌های استانی است که پیش از اجرا باید توسط مقام معظم رهبری تأیید شود، بنابراین برگزاری آن با کیفیت بالا و غنای محتوایی ویژه اهمیت فراوانی دارد.

وی خاطرنشان کرد: مشارکت فعال و هم‌افزایی فرمانداران، نهادهای فرهنگی و اجتماعی در این برنامه‌ها می‌تواند ضمن حفظ ارزش‌های شهدا، موجب ارتقاء وحدت و همدلی در جامعه شود.

انتهای پیام/


https://gorganema.ir