17 شهریور 1404
6

مدیرکل آموزش و پرورش گلستان گفت: از 154 پروژه آموزشی در استان تا ابتدای مهرماه 55 مدرسه با اعتبار 710 میلیارد تومان به بهره‌برداری می‌رسد.

۵۵ مدرسه تا ابتدای مهر در گلستان افتتاح می‌شود
به گزارش خبرگزاری گرگان ما
- اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، قدرت‌الله نظری عصر امروز در نشست خبری اظهارکرد: دولت چهاردهم با رویکردی جدی و مصمم، آموزش‌وپرورش را به‌عنوان اولویت نخست خود قرار داده و در همین راستا، پروژه‌های بزرگی در زمینه توسعه فضاهای آموزشی آغاز کرده است.

مدیرکل آموزش و پرورش گلستان گفت: بر اساس برنامه‌ریزی‌های صورت‌گرفته، قرار است حدود 6 هزار معلم در قالب بیش از سه هزار مدرسه با استعداد 17 هزار و 500 کلاس درس سال تحصیلی را آغاز کنند که نویدبخش ارتقاء زیرساخت‌های آموزشی کشور است.

وی بیان کرد: رئیس جمهور و مسئولان آموزش‌وپرورش با تاکید بر نگاه رهبر معظم انقلاب که آموزش و پرورش را محور توسعه و سنگ بنای پیشرفت کشور می‌دانند، حرکت گسترده‌ای در راستای عدالت آموزشی آغاز کرده‌اند. این حرکت که به نام «نهضت ملی مدرسه‌سازی» شناخته می‌شود، با هدف افزایش عدالت در دسترسی به فضاهای آموزشی با کیفیت و ایجاد محیط‌های مناسب یادگیری، به طور ویژه در دستور کار قرار گرفته است.

نظری بیان کرد: دولت بنا دارد  تا در نیمه اول مهرماه سال جاری،  2400 واحد آموزشی را به صورت متمرکز افتتاح کند‌ که شامل پروژه‌های بازسازی، نوسازی و ساخت مدارس جدید می‌شود. این پروژه‌ها که عمدتا در قالب نهضت ملی مدرسه‌سازی و با مشارکت مردم، خیران و دستگاه‌های مختلف اجرا می‌شود، نمونه‌ای از مشارکت گسترده مردمی و همدلی ملی است. مردم در اقصی نقاط کشور با کمک‌های مالی و حتی کارگری خود در این نهضت نقش‌آفرینی می‌کنند، به‌گونه‌ای که رئیس جمهور بارها تاکید کرده است این مشارکت باید با توجه به توان مالی و ظرفیت‌های هر منطقه باشد و بار اصلی مالی بر دوش دولت خواهد بود.

وی بیان کرد: در استان گلستان نیز با همکاری استاندار، خیران، نهادهای حمایتی، دستگاه‌های دولتی و فعالان اقتصادی، بیش از 154 پروژه مدرسه‌سازی تعریف شده و تاکنون 133 پروژه دارای تاییدیه و زمین مناسب شده‌اند. 55 پروژه از این تعداد تا مهرماه آماده بهره‌برداری خواهند بود. این پروژه‌ها بالغ بر 710 میلیارد تومان اعتبار دارند و تا پایان سال آینده، 40 تا 45 پروژه با پیشرفت فیزیکی بالای 60 درصد تحویل داده می‌شوند.

وی ادامه داد: دولت علاوه بر توسعه زیرساخت‌ها، توجه ویژه‌ای به ارتقاء کیفیت آموزش داشته و برای این منظور افزایش بودجه آموزش‌وپرورش در سال 1403 را 67 درصد نسبت به سال قبل تصویب کرده است؛ در حالی که سهم کلی دستگاه‌ها تنها 35 درصد افزایش یافته است. همچنین توجه به معلمان، اعم از شاغل و بازنشسته، در قالب پرداخت رتبه‌بندی و افزایش حقوق مورد تاکید قرار گرفته است.

مدیرکل آموزش و پرورش گلستان اظهارکرد: از سوی دیگر، برنامه‌های حمایتی متنوعی نیز در حوزه دانش‌آموزی از جمله اختصاص اعتبار برای دانش‌آموزان تیزهوش، سرانه تغذیه، ایاب و ذهاب دانش‌آموزان مناطق محروم و عشایری، تامین کتب درسی و پرداخت پاداش پایان خدمت بازنشستگان اجرا می‌شود. این اقدامات نمایانگر عزم جدی دولت در ارتقاء سطح تعلیم و تربیت و ایجاد عدالت آموزشی در سراسر کشور است.

انتهای پیام/


https://gorganema.ir