10 تیر 1403
71

استفاده کمپانی‌های غربی دیزنی و پیکسار از شخصیت یک دختر با حجاب در انیمیشن جدیدشان بحث برانگیز شده است.

ماجرای دختر باحجاب در انیمیشن جدید دیزنی

به گزارش همشهری آنلاین، ‌ حجاب در اروپا و کشورهای غربی هر روز در حال رشد است؛ این درحالی است که با این پدیده اسلامی در کشورهایی که خود را آزاد می‌نامند مقابله می‌شود. فرانسه که خود را مهد آزادی می‌خواند از جمله این کشورهاست که قوانینی را برای ممنوعیت حجاب خصوصا در مدارس طراحی و اجرا کرد اما با فشار و زور نتوانست حجاب را در این کشور چندان محدود کند.

حالا پخش قسمت دوم انیمیشن «درون و بیرون» بازهم موضوع حجاب را در کشورهای غربی مطرح کرده است. داستان از این قرار است که در این انیمیشن بخشی از شخصیت‌ها با حجاب هستند و در فضای مدرسه‌ای که شخصیت اصلی داستان با چالش بزرگسالی دست و پنجه نرم می‌کند و دوران بلوغ خود را آغاز کرده، عده‌ای از هم مدرسه‌ای‌های وی با حجاب هستند و اتفاقا در فعالیت‌هایی مختلف از جمله ورزش نیز شرکت پررنگی دارند. درون و بیرون یا پشت و رو (به انگلیسی: Inside Out ) یک فیلم پویانمایی در ژانر داستان بلوغ به کارگردانی «پیت داکتر» است که در سال ۲۰۱۵ منتشر شد. این انیمیشن توسط استودیوهای پیکسار ساخته شده و توسط والت دیزنی پیکچرز عرضه شد.

ماجرای دختر باحجاب در انیمیشن جدید دیزنی

حالا پخش قسمت جدید این انیمیشن سبب شده عده‌ای از تندروهای غربی هیاهو به پا کنند و حتی علیه این اقدام شرکت دیزنی امضا جمع کنند که این شرکت در حال عادی‌سازی حجاب و ترویج اسلام گرایی در غرب است. منتها کاربران فضای مجازی عقیده دارند که جلوی این موضوع را نمی‌توان گرفت و اقدام کمپانی دیزنی به عنوان یک شرکت تجاری استفاده از سود این ماجراست. قرار دادن یک شخصیت با حجاب حتی در حد چند ثانیه در این انیمیشن به معنای پذیرش آن است و این موضوعی است که بخشی از تندروهای غربی آن را برنمی‌تابند. درواقع حجاب پدیده‌ای در غرب است که مردم این کشور با آن زندگی می‌کنند اما وقتی این موضوع وارد انیمشین‌ کمپانی‌های مطرح غربی و آمریکایی می‌شود بیشتر روی آن به عنوان یک پدیده اجتماعی پررنگ حساس می‌شود.

یکی از کاربران شبکه اجتماعی ایکس در این باره با گلایه از فرانسه به عنوان یک جامعه غربی که خود را آزاد می‌نامد می‌گوید که وقتی برخی برای حضور ۵ ثانیه‌ای یک شخصیت با حجاب در یک انیمشین دیوانه می‌شوند، این موضوع بسیار خسته کننده است.

البته برخی دیگر نیز اقدام کمپانی دیزنی را مشکوک خوانده و عنوان کرده‌اند این موضوع نمی ‌شود که دیزنی به عنوان یک شرکت خوب به حساب بیاید؛ چراکه بسیاری نسبت به پول‌هایی که این شرکت برای نسل‌کشی فلسطینیان و همچنین اشاعه فرهنگ منحرف غربی مانند همجنسگرایی میان کودکان و جوانان خرج می‌کند، آگاه هستند.


https://gorganema.ir