رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان گفت: گلستان در حوزه درمان جز هشت استان آخر در کشور است که برای جبران آن پروژههایی که در دست اقدام داریم تا بخشی از این کمبودها در زمینه زیرساختهای حوزه سلامت برطرف شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، علیرضا ابراهیمی امروز در نشست خبری هفته سلامت با تأکید بر لزوم سرمایهگذاری بیشتر در حوزه سلامت اظهار کرد: در زمانی که مدیریت دانشگاه علوم پزشکی گلستان را قبول کردم 3 هزار میلیارد تومان بدهی داشت و در آن زمان پرسنل به دلیل معوقاتی که داشتند، ناامید بودند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان گفت: نیروهای دانشگاه نزدیک به 9 ماه کارانه معوقه داشتند که در حال حاضر این رقم به 6 ماه رسید همچنین در زمینه حق لباس، مسکن و غذا 12 ماه عقب بودیم که امروز این به سه ماه رسیده است و تلاش داریم تا در کوتاهترین زمان این بدهی را به صفر برسانیم.
وی از کمبود دو هزار تخت بیمارستانی در استان خبر داد و گفت: گلستان در حوزه درمان جز هشت استان آخر در کشور است که برای جبران آن پروژههایی که در دست اقدام داریم تا بخشی از این کمبودها در زمینه زیرساختهای حوزه سلامت برطرف شود.
ابراهیمی افزود: ساختمان حکیم جرجانی در بیمارستان 5 آذر به دلیل قدمت از دور درمان خارج شده بود که پس از جذب اعتبار مرمت آن انجام خواهد شد. برای ساخت بیمارستان رامیان نیز اعتبارات خوبی را کسب کردیم که در این نقطه ساخته خواهد شد. همچنین ساخت اورژانس در بیمارستان کردکوی، بهسازی اورژانس بیمارستان مینودشت و بندرترکمن نیز در دستور کار قرار دارد. همچنین قریب به 106 میلیارد تومان تجهیزات درمانی به استان آوردیم و همچنین در این راستا سه میلیون دلار هم دستگاه شتاب دهنده خطی وارد استان شد.
وی از کمبود پرستار در بیمارستانهای استان خبر داد و گفت: با کمبود 500 پرستار در استان مواجه هستیم که در استخدامی جدید امیدواریم این تعداد جذب شود تا امکان خدمات دهی بهتر با نیروی درمان بیشتر را داشته باشیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان گفت: سرانه تخت فعال در استان 1.68 است که نسبت به گذشته بهبود یافته است. همچنین 483 تخت مراقبتهای ویژه در بیمارستان های استان وجود دارد که برای خدمات دهی بهتر سال گذشته مجوز 142 تخت برای بخش خصوصی صادر شده است.
انتهای پیام/