17 خرداد 1404
0

رئیس کل دادگستری گلستان  اعلام کرد: از امروز شنبه ( 17 خرداد 1404)، رسیدگی به تصادفات رانندگی منجر به جرح، بدون نیاز به مراجعه به مراجع قضایی، تنها از مسیر پلیس، پزشکی قانونی و بیمه انجام خواهد شد.

تغییر روال رسیدگی به تصادفات/به مراجع قضایی مراجعه نکنید
به گزارش خبرگزاری گرگان ما
- اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، حیدر آسیابی در این باره اظهار کرد: با اجرای بند «‌د» ماده 113 قانون برنامه هفتم توسعه، رسیدگی به این نوع تصادفات، به‌جای مراجعه به دستگاه قضایی از طریق پلیس، پزشکی قانونی و شرکت‌های بیمه انجام می‌شود و پرونده های رانندگی منجر به صدمه بدنی غیرعمدی، دیگر به مراجع قضایی ارسال نمی‌شوند.

رئیس کل دادگستری گلستان افزود: بر اساس قانون مذکور، پس از ثبت گزارش کارشناسی تصادف توسط پلیس و دریافت نظر پزشکی قانونی، طرفین حادثه مستقیماً به شرکت‌های بیمه معرفی می‌شوند و شرکت‌های بیمه‌گر و صندوق تأمین خسارت‌های بدنی موظف‌اند حداکثر ظرف 20 روز پس از پایان مهلت قانونی اعتراض، خسارت مصدومان را پرداخت کنند؛ بدون آنکه نیازی به رأی یا ورود دستگاه قضایی باشد.

وی ادامه داد: با اجرای این سازوکار، تنها در موارد اعتراض و تصادفات منجر به فوت یا نقص عضو، پرونده برای رسیدگی قضایی به مراجع قضایی ارجاع خواهد شد.

رئیس کل دادگستری استان گلستان تاکید کرد: مراجع قضایی از امروز پرونده های مربوط به تصادفات جرحی را نخواهد پذیرفت و فرآیند قانونی جدید باید دنبال شود. این قانون با هدف سرعت‌بخشی به رسیدگی‌ها، کاهش مراجعات به دستگاه قضایی و راحتی بیشتر مردم وضع شده است.

انتهای پیام/.


https://gorganema.ir