18 خرداد 1404
3

در دومین هفته از رقابت‌های کورس بهاره بندرترکمن، یکی از چابکسواران مطرح کشور در سانحه‌ای دلخراش دچار حادثه شد و جان خود را از دست داد؛ رویدادی که سایه‌ای از غم بر پیکره جامعه سوارکاری کشور انداخت.

حادثه تلخ در کورس بندر ترکمن؛ یک چابکسوار جان باخت
به گزارش خبرگزاری گرگان ما
- اخبار استانها -

محمود شیرنگی، مدیر روابط عمومی هیئت سوارکاری استان گلستان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری تسنیم در گرگان اظهار کرد: پس از پایان مسابقات کورس بهاره گنبدکاووس، رقابت‌های اسبدوانی استان به بندرترکمن منتقل شده و طبق روال، مسابقات در روزهای پنج‌شنبه و جمعه برگزار می‌شود. با این حال، هفته دوم رقابت‌ها به‌دلیل هم‌زمانی روز جمعه با عید قربان، در روزهای پنج‌شنبه و شنبه پیگیری شد.

وی افزود: در جریان برگزاری رقابت‌ها در روز گذشته، با وجود انجام تمهیدات ایمنی، آموزش مستمر چابکسواران و تلاش برای استانداردسازی میدان مسابقه، امین محمدی، چابکسوار بااخلاق و حرفه‌ای اهل استان البرز، دچار سانحه شد و از اسب « ابرا» سقوط کرد.

شیرنگی گفت: با توجه به استقرار نیروهای اورژانس در محل مسابقات، این چابکسوار بلافاصله به بیمارستان منتقل شد اما متأسفانه به‌رغم تلاش کادر درمان، جان باخت.

رقابت‌های کورس بهاره بندرترکمن، در مجموع طی 10 هفته برگزار خواهد شد و پس از آن، کورس پاییزه در تقویم سوارکاری گلستان آغاز می‌شود.

انتهای پیام/


https://gorganema.ir