31 خرداد 1404
7

امام جمعه گرگان، گفت: انسجام ملی بزرگ‌ترین سلاح جمهوری اسلامی است که بیش از هر موشکی قلب دشمنان، به‌ویژه تل‌آویو، را به لرزه درمی‌آورد.

انسجام ملی ایرانیان قلب تل‌آویو را به لرزه می‌اندازد
به گزارش خبرگزاری گرگان ما
- اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، آیت‌الله سیدکاظم نورمفیدی امروز در خطبه‌های عبادی و سیاسی نماز جمعه با اشاره به اقتدار جمهوری اسلامی ایران اظهار کرد: ایران با ایستادگی بی‌نظیر خود، رژیم صهیونیستی و آمریکا را به استیصال کشانده است.

امام جمعه گرگان تأکید کرد: ملت ایران طی 45 سال گذشته با صلابت در برابر فشارهای بیگانگان ایستاده و این مقاومت را به جهانیان نشان داده است.

وی با انتقاد از دشمنان ایران گفت: دشمنان، ملت ایران را نشناخته‌اند و با تکیه بر تجهیزات خود، بزدلی‌شان را پنهان می‌کنند اما پیروز این نبرد ملت بزرگ ایران خواهد بود.

نورمفیدی افزود: ملت ایران چه در شهادت و چه در پیروزی بر دشمن، همواره پیروز میدان است، چرا که راهی که امام خمینی(ره) ترسیم کردند، راه انبیاست و فرماندهان شهید ما، مالک اشترهای زمان بودند که افتخاری برای این ملت آفریدند.

وی با اشاره به اهمیت هوشیاری مردم در حفظ امنیت، از شهروندان خواست تا در صورت مشاهده افراد یا رفتارهای مشکوک، سریعاً به شماره‌های 110، 113 و 114 اطلاع‌رسانی کنند.

امام جمعه گرگان تأکید کرد: انسجام ملی، بزرگ‌ترین سلاح جمهوری اسلامی است که بیش از هر موشکی قلب دشمنان، به‌ویژه تل‌آویو، را به لرزه درمی‌آورد.

نورمفیدی با قدردانی از همراهی مردم با انقلاب اسلامی، بیان کرد: ملت ایران با وجود مشکلات اقتصادی و اجتماعی، همواره در کنار نظام و انقلاب ایستاده و این وفاداری، دشمنان را ناامید کرده است. این انسجام و همبستگی، رمز موفقیت ایران در برابر توطئه‌های خارجی است و باید با هوشیاری حفظ شود.

وی در پایان سخنان خود، ضمن گرامیداشت یاد شهدا، به‌ویژه فرماندهان شهید، بر ضرورت ادامه راه آن‌ها تأکید کرد و گفت: خون شهدا، عزت و اقتدار ایران را تضمین کرده و ملت ایران با تکیه بر این میراث ارزشمند، هرگز در برابر دشمنان سر خم نخواهد کرد.

انتهای پیام/

 

https://gorganema.ir