03 مرداد 1404
3

نمازگزاران جمعه در مراکز استان‌ها‌ با حضور ‌پرشور ‌در راهپیمایی «جمعه‌های خشم و نصر»،‌ همبستگی عملی خود با ملت فلسطین و مظلومان جهان و انزجار و تنفر عمیق خود از از باند آدمکش صهیونیستی و حامی اصلی آن، آمریکای جنایتکار را به نمایش ‌گذاشتند.

شکوه حضور نمازگزاران در راهپیمایی "خشم و نصر"/هشدار شدیداللحن به اسرائیلی‌ها
به گزارش خبرگزاری گرگان ما
- اخبار استانها -

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری تسنیم، قحطی شدید،گرسنگی، تشنگی، آوارگی، قتل عام، بی‌پناهی، بمباران و مرگ کودکان، حکایت هر روزه مظلوم‌ترین و غریب‌ترین مردمان کره زمین است و دردها و فشارهای بی‌سابقه بر بیش از 2 میلیون انسان، همه مسلمانان و آزادیخواهان را به فریاد و اقدام دعوت می‌کند. 

بی‌شک مردم مظلوم غزه، در این شبها و روزها سخت‌ترین ایام تاریخ این سرزمین را تجربه می‌کنند و در سکوت برخی دولت‌های عربی و اسلامی و در بی‌توجهی همه نهادهای مدعی بین‌المللی، هم‌اکنون غزه در آستانه کشتاری بی‌سابقه با بزرگ‌ترین قحطی تاریخ معاصر قرار گرفته و این قتلگاه انسانی، نمایش تمام‌عیار یک فاجعه بشری است که در آن، رژیم سفاک صهیونیستی با وقاحتی بی‌مثال، مرزهای بقاء را هر روز تنگ‌تر می‌کند و در این سرزمین محصور، گرسنگی تحمیلی و محاصره سرزمینی و انهدام کامل زیرساخت‌های حیاتی، به ابزاری برای شکنجه جمعی و سازوکار کشتار سیستماتیک بدل شده است.

آنچه در نوار غزه در جریان است، تبلور تمام‌قد شکست و استیصال رژیمی است که پس از ماه‌ها جنایت و بمباران، اکنون در پی ناتوانی از دستیابی به توافقی برای آتش‌بس و آزاد کردن اسرای خود، به پست‌ترین روش‌ها روی آورده است. حمله وحشیانه نظامیان صهیونیست به تجمع آوارگان فلسطینی منتظر دریافت آرد و صف غذا، تنها گوشه‌ای از این استیصال و ددمنشی است. این رژیم پلید، اکنون در سکوت شرم‌آور جامعه جهانی، کمر به کشتار مردم فلسطین با ابزار گرسنگی و تشنگی بسته است و فاجعه روز به روز عمیق‌تر می‌شود و این وضعیت، مسئولیت تاریخی ملت‌ها برای ایستادگی در کنار حقیقت را بیش از پیش سنگین می‌سازد.

‌امروز مردم غیور و نمازگزاران جمعه در مراکز استان‌های سراسر کشور با حضور ‌پرشور خود در راهپیمایی «جمعه‌های خشم و نصر»، پس از اقامه نماز عبادی- سیاسی جمعه این هفته 3 مردادماه 1404، همبستگی عملی خود با ملت فلسطین و مظلومان جهان و انزجار و تنفر عمیق خود از باند آدمکش صهیونیستی و حامی اصلی آن، آمریکای جنایتکار را به نمایش ‌گذاشتند و اعلام کردند:  ما خواستار شکل‌گیری یک جبهه هم‌افزای رسانه‌ای بین‌المللی در حمایت از مردم غزه و شکستن محاصره‌ی خبری هستیم و از صداوسیما، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، خبرگزاری‌ها و رسانه‌های بین‌المللی می‌خواهیم با بسیج ظرفیت‌های خبری، فرهنگی و مجازی، بهره‌گیری از ظرفیت‌های دیپلماسی رسانه‌ای، تولید روایت بدیل، مهندسی افکار عمومی و پوشش مستمر از مسائل مردم غزه را در صدر فعالیت‌های خود قرار دهند و در فرآیند بازسازی تصویر مظلومانه غزه در افکار عمومی جهان پیشگام باشند.

حمایت سمنانی ها از مردم مظلوم فلسطین

مردم همیشه در صحنه استان سمنان همزمان با سراسرکشور جنایات رژیم کودک کش صهیونیستی در غزه را محکوم کردند.

.

خروش مردم قم در حمایت از غزه 

.

 راهپیمایی باشکوه مردم انقلابی شهر مقدس قم در محکومیت جنایت رژیم صهیونیستی در گرسنه کُشی مردم مظلوم غزه در "جمعه‌های خشم و نصر" از مصلی قدس تا چهار راه شهدا برگزار شد.

کرج در جمعه‌های خشم طنین مقاومت سر داد

راهپیمایی «جمعه‌های خشم و نصر» در کرج با سر دادن شعارهای ضدصهیونیستی، حمایت خود را از ملت مظلوم فلسطین اعلام کردند و جنایات رژیم اشغالگر را محکوم کردند.

.

موج حمایت مردم زنجان از مردم مظلوم فلسطین 

مردم زنجان در راهپیمایی «جمعه‌های خشم و نصر» با حضور پرشور خود، حمایت قاطع خود را از ملت مظلوم فلسطین را به نمایش گذاشتند.

.

راهپیمایی «جمعه‌های خشم و نصر» در تبریز

.

‌مردم تبریز امروز با حضور در راهپیمایی«جمعه‌های خشم و نصر»، همبستگی و عزم راسخ خود را برای حمایت از آرمان قدس شریف به نمایش گذاشتند و با سردادن شعارهای ضدصهیونیستی، خواستار واکنش قاطع‌تر مسلمانان جهان در حمایت از فلسطین شدند.

راهپیمایی «جمعه‌های خشم و نصر» در ایلام

مردم انقلابی ایلام بار دیگر با حضور حماسی در راهپیمایی «جمعه‌های خشم و نصر» پس از اقامه نماز جمعه، جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم مظلوم غزه را محکوم کرده و حمایت قاطع خود را از مقاومت اسلامی فلسطین به نمایش گذاشتند.

.

خروش اصفهانی‌ها در «جمعه خشم و نصر» ‌

‌مردم اصفهان همزمان با سراسر کشوردر راهپیمایی «جمعه خشم و نصر» حضور گسترده‌ای داشتند و با فریاد عزت و اقتدار، جنایات رژیم صهیونیستی و آمریکا را محکوم کردند و بر حمایت از ملت مظلوم فلسطین و شهدای حملات اخیر تأکید کردند.

.

فریاد مردم همدان در حمایت از فلسطین 

‌مردم انقلابی همدان در راهپیمایی «جمعه‌های خشم و نصر» با حضور پرشور خود، جنایات رژیم صهیونیستی را محکوم کرده و بار دیگر حمایت خود را از ملت مظلوم فلسطین اعلام کردند.

.

همصدایی با غزه در شیراز

راهپیمایی «جمعه‌های خشم و نصر» با حضور  مردم شیراز بار دیگر نشان داد که شیراز، هم‌پیمان آرمان قدس و صدای رسای حمایت از غزه است.

.

راهپیمایی جمعه‌های خشم و نصر در بیرجند

.

راهپیمایی جمعه‌های خشم و نصر در کرمان

.

مشهد در جمعه خشم فریاد زد

در ادامه موج جهانی حمایت از مردم مظلوم فلسطین، راهپیمایی «جمعه‌های خشم و نصر» در مشهد با حضور مردم برگزار شد.

.

راهپیمایی جمعه‌های خشم و نصر در رشت 

مردم رشت در راهپیمایی «جمعه‌های خشم و نصر» با حضور  خود، جنایات رژیم صهیونیستی را محکوم و حمایت قاطع خود را از ملت مظلوم فلسطین اعلام کردند. 

.

انتهای پیام/


https://gorganema.ir