مدیرکل آموزش فنی و حرفهای گلستان میگوید تا سال گذشته رصدی از اینکه آموزشهای مهارتی تا چه حدی میتواند منجر به اشتغال شود، صورت نگرفته است و از امسال تلاش شده تا هر فردی که آموزش میبیند صاحب شغل شود.
حمزه کرایلو در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری تسنیم در گرگان اظهارکرد: آموزشهای فنی و حرفهای استان به 19 گروه هدف از دانشآموزان و دانشجویان گرفته تا زنان سرپرست خانوار و سربازان و غیره، ارائه میشود تا بتوانیم با توانمندسازی افراد، شرایط را برای ایجاد کسب و کارهای جدید و اشتغال آنان فراهم کنیم.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای گلستان گفت: تعهد آموزش مهارتی در استان تا پایان امسال بالغ بر 10 میلیون نفر ساعت است که تا کنون بیش از 93 درصد از این برنامه محقق شده است.
وی افزود: یکی از برنامههای ما توانمندسازی روستاییان و ارائه آموزشهای مهارتی به آنان است که 232 روستای هدف را که از سوی معاونت سیاسی استانداری و اداره کل امور اجتماعی مشخص شده است، مشمول این آموزشهای این طرح هستند.
کرایلو با بیان اینکه 47 درصد جمعیت استان در روستاهاسکونت دارند، ادامه داد: نیازهای روستاییان با توجه به رویکرد کشاورزی و صنایع وابستهای که در روستاها شکل گرفته است، آموزشهای مهارتی را نیز بر همین اساس و راهبرد برنامه ریزی کردهایم.
وی گفت: تلاش کردیم تا صرفا براساس ساختارهای گذشته حرکت نکنیم بلکه نیاز روز جامعه و بازار را هم در نظر بگیریم.
مدیرکل فنی و حرفهای گلستان درخصوص اینکه چند درصد این آموزشهای مهارتی منجر به اشتغال میشود، اذعان کرد: واقعیت این است که تا پیش از این رصد نمیکردیم که این آموزشها آیا منجر به اشتغال میشود یا خیر؟ اما از ابتدای امسال رویکردمان را از کمی به کیفی تغییر دادهایم و تلاش کردهایم آموزشهای مهارتی ما به شرط ایجاد اشتغال باشد.
وی گفت: پیشبینی میکنیم حدود 73 درصد آموزشهای مهارتی در استان منجر به کسب و کار میشود.
.
انتهای پیام/.