مشکل حقوقی بین بهرهبردار و شهرداری بندرگز باعث تعطیلی جایگاه سیانجی شده است و رانندگان برای تهیه گاز مایع مورد نیاز، باید مسافت طولانی را طی کنند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، چندی پیش جایگاه های سیانجی شهرستان بندرگز با هدف استانداردسازی و ایمنی جایگاهها مدتی تعطیل شدند اما پس از فعالیت دوباره، تنها جایگاه سیانجی که متعلق به شهرداری بندرگز است و بسیار مورد استفاده رانندگان قرار میگرفت به مدار بازنگشته و این موضوع شهروندان بندرگزی را با مشکل مواجه کرده است.
محمدعلی آزادیکناری در توضیح تعطیلی جایگاه سیانجی شهرداری بندرگز اظهارکرد: حدود 20 روز است که این جایگاه به دلیل عدم اخذ گواهی استاندارد و ایمنی و اقداماتی در این خصوص از سوی بهرهبردار، فعال نیست.
شهردار بندرگز از پیگیریهای مکرر شهرداری و فرمانداری شهرستان برای رفع این مشکل خبر داد و اضافه کرد: بهره بردار بر اساس قانون و قراردادی که با شهرداری دارد موظف است نسبت به نگهداری، مدیریت و رعایت ایمنی اقدام کند. اگر فرض بر اینکه اختلاف بین بهره بردار و مالک جایگاه ایجاد شود این اجازه تعطیلی جایگاه سیانجی را به بهانههای واهی به پیمانکار نمیدهد چراکه مردم در این بخش دچار مشکل خواهند شد.
آزادیکناری خاطرنشان کرد: اگربهره بردار بر تعطیلی جایگاه سیانجی اصرار بورزد، شورای تامین شهرستان ورود خواهد کرد تا جایگاه به شخص ثالثی واگذار شود.
لزوم ورود دادستانی بندرگز
محمود حقانی، رئیس واحد سیانجی شرکت فرآورده های نفتی گلستان نیز راه حل این مشکل را در صورت عدم همراهی بهره بردار، ورود داستانی شهر دانسته و گفته است: با توجه به اهمیت فعالیت این جایگاه سیانجی و به زحمت افتادن شهروندان بندرگزی در این مدت اگر همراهی لازم از سوی پیمانکار صورت نگیرد، نیاز به ورود دادستانی خواهد بود.
وی از وجود سه جایگاه سیانجی در شهرستان بندرگز و یکی در شهر نوکنده خبر داد و افزود: بررسی استاندارد جایگاه یکی از دلایل توقف آن است اما عمده علت آن مشکل حقوقی بین شهرداری بندرگز با پیمانکار است، هرچند که فرمانداری هم به این حوزه ورود کرده اما هنوز این مسئله به نتیجه نرسیده است.
حقانی با تاکید بر اینکه توقف فعالیت جایگاه سیانجی شهرداری بندرگز از اختیارات شرکت فرآوردههای نفتی استان خارج است، اضافه کرد: امیدواریم مشکل حقوقی بهره بردار با شهرداری به زودی حل شود تا مردم به راحتی بتوانند از خدمات این جایگاه استفاده کنند.
وی با ابراز تاسف از تعطیلی حدود یک ماهه جایگاه سیانجی و زحمت شهروندان برای طی مسافتی طولانی جهت دریافت گاز مایع، اظهارکرد: برای ایجاد یک جایگاه سیانجی حداقل 40 میلیارد تومان به جز زمین سرمایه نیاز است ضمن اینکه پروسه اخذ مجوز دست کم سه سال زمان خواهد برد بنابراین باید از ظرفیت سازی که صورت گرفته استفاده کرد.
انتهای پیام/