مدیرکل غله و خدمات بازرگانی گلستان از آغاز پرداخت مطالبات کشاورزان گندمکار استان خبر داد.

روحالله مهری در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری تسنیم از گرگان با اشاره به فعال شدن مراکز خرید تضمینی این محصول در استان اظهار کرد: امسال حدود 90 مرکز خرید تضمینی گندم در استان بازگشایی میشود و اکنون نیز با توجه به روند برداشت محصول این مراکز بهمرور در حال افزایش است.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی گلستان با اشاره به فعال بودن 19 مرکز خرید تضمینی در استان گفت: از ابتدای فصل برداشت تا کنون بیش از 27 هزار تن گندم بهقیمت تضمینی از کشاورزان استان خریداری شده است.
وی با اشاره به پرداخت بخشی از مطالبات گندمکاران استان افزود: تاکنون 25 درصد مطالبات 60 نفر از کشاورزانی که محصول خود را به مراکز خرید تحویل دادهاند، بهمبلغ 1.5 میلیارد تومان به حساب آنان واریز شده است.
مهری به کشاورزان توصیه کرد محصول خود را به مراکز مجاز خرید گندم تحویل دهند تا اجازه سوءاستفاده به دلالان داده نشود. کشاورزان نگران نباشند چون بنا به اظهارات مسئولان، روند پرداخت پول گندم نسبت به سالهای قبل بهتر خواهد بود.
وی با اشاره به بارشهای اخیر در استان گفت: مزارع گندم بهواسطه بارشهای اخیر دارای رطوبت بالایی است و کشاورزان نباید اقدام به برداشت محصول کنند چون در صورت برداشت، محصول با افت شدیدی همراه خواهد بود.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی گلستان از کشاورزان خواست محصول گندم خود را زمانی برداشت کنند که رطوبت در مزارع به حداقل رسیده باشد.
انتهای پیام/+