04 مرداد 1404
6

همزمان با فرارسیدن چهلمین روز شهادت جمعی از فرماندهان، نظامیان، دانشمندان و نخبگان علمی کشورمان که در دوران دفاع مقدس به دست رژیم صهیونیستی به فیض شهادت نائل آمدند، نمایشگاه هنری «سوره فتح» در گرگان، مرکز استان گلستان برگزار می‌شود.

نمایشگاه " سوره فتح" در گلستان برپا می‌شود
به گزارش خبرگزاری گرگان ما
- اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، در آستانه فرارسیدن چهلمین روز شهادت جمعی از فرماندهان، نظامیان، دانشمندان و نخبگان علمی کشورمان در جنگ تحمیلی 12 روزه، نمایشگاه هنری «سوره فتح» در گرگان، مرکز استان گلستان برگزار می‌شود.

این نمایشگاه که به همت حوزه هنری انقلاب اسلامی استان گلستان برگزار شده، شامل مجموعه‌ای از آثار هنری برجسته هنرمندان گلستانی است که با موضوع «جنگ تحمیلی 12 روزه» و «محرم حماسی 1404» خلق شده‌اند.

این آثار، جلوه‌هایی از حماسه، ایثار و مقاومت ملت ایران در برابر تجاوزات دشمن را به تصویر می‌کشند و فرصتی منحصربه‌فرد برای بازدیدکنندگان فراهم می‌آورند تا با شور و شعور هنری به یاد شهدای والامقام و رشادت‌های دوران دفاع مقدس ادای احترام کنند.

نمایشگاه سوره فتح از روز پنجشنبه 5 مردادماه آغاز به کار کرده و تا 15 مردادماه ادامه خواهد داشت. علاقه‌مندان و هنردوستان گلستانی می‌توانند همه روزه از ساعت 8 صبح تا 18 در نگارخانه سوره واقع در حوزه هنری انقلاب اسلامی استان گلستان از این نمایشگاه دیدن کنند.

برپایی این نمایشگاه نه تنها به منظور پاسداشت یاد و خاطره شهدای عزیز و ترویج فرهنگ ایثار و مقاومت است، بلکه فرصتی است تا هنرمندان بومی با بهره‌گیری از ظرفیت‌های هنر تجسمی، روایت‌گر گوشه‌ای از تاریخ پرافتخار کشورمان باشند.

انتهای پیام/‌‌


https://gorganema.ir