02 مهر 1404
2

دادستان عمومی و انقلاب آزادشهر از دستگیری فردی خبر داد که با سوءاستفاده از عنوان نمایندگی یکی از شرکت‌های خودروساز، اقدام به کلاهبرداری از شهروندان کرده بود.

کلاهبرداری بزرگ خودرویی در آزادشهر/ ۳۰ خریدار قربانی وعده‌ دروغ شدند
به گزارش خبرگزاری گرگان ما
- اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، سیدامیر خشک‌دامن در این باره اظهار کرد: این متهم که نمایندگی یکی از خودروسازان داخلی را در آزادشهر در اختیار داشت، طی ماه‌های اخیر با عقد قرارداد و وعده تحویل خودرو، مبالغ کلانی از مردم دریافت کرد اما هیچ خودرویی به خریداران، تحویل نداد.

خشک دامن گفت: تاکنون 30 نفر از شهروندان، از این فرد شکایت کرده‌اند و مجموع  پولی که این متهم از شاکیان گرفته است، بیش از 15 میلیارد تومان برآورد می‌شود.

دادستان آزادشهر با بیان اینکه متهم امروز دستگیر و روانه زندان شد، گفت: تحقیقات در این پرونده همچنان ادامه دارد و شهروندانی که به این روش، زیان دیده‌اند، برای طرح شکایت به دادسرای آزادشهر  مراجعه کنند.

انتهای پیام/


https://gorganema.ir