26 اسفند 1403
4

مدیرعامل آب منطقه‌ای گلستان از صدور مجوز خرید تضمینی آب شرب تولیدی از محل شیرین‌سازی آب دریای خزر خبر داد.

گامی برای رفع تشنگی گلستان/ مجوز شیرین‌سازی صادر شد
به گزارش خبرگزاری گرگان ما
- اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، ایرج حیدریان امروز در جلسه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی، اظهار کرد: 36 میلیون مترمکعب از نیاز 182 میلیون مترمکعبی آب شرب استان تا سال 1425 از طریق شیرین‌سازی آب خزر تأمین شود. 

مدیرعامل آب منطقه‌ای گلستان بیان کرد: در خلیج فارس شوری آب سه برابر دریای خزر است که باعث افزایش هزینه‌های شیرین‌سازی می‌شود و با توجه به شرایط موجود شیرین‌سازی آب دریای خزر برای استان‌هایی مانند گلستان مقرون به صرفه است.

وی گفت: هزینه تولید هر مترمکعب آب شیرین در خلیج فارس را یک یورو است اما این رقم برای شیرین‌سازی آب دریای خزر 22 هزار تومان برآورد شده که اقتصادی‌تر است.

حیدریان با بیان اینکه مجوزهای محیط زیست و پدافند غیرعامل برای این پروژه اخذ شده است، ادامه داد: شرایط مطالعاتی نشان داده که این طرح برای حداقل 20 سال بهره‌برداری توجیه‌پذیر است.

مدیرعامل آب منطقه‌ای گلستان با اشاره به دریافت مجوز نهایی شیرین‌سازی آب دریا از سوی وزارت نیرو تأکید کرد: روز گذشته، این مجوز به امضا رسید و با پیگیری‌های انجام‌شده، به‌زودی فراخوان جذب سرمایه‌گذار برای اجرای این پروژه اعلام خواهد شد. 

وی با بیان اینکه پیش بینی ما این است که در حوزه سرمایه‌گذاری مشارکت خیلی خوبی را خواهیم داشت، افزود: برای بخش خصوصی در این زمینه 11.5 هکتار مشخص شده که با منابع طبیعی رایزنی شده و تنها استعلام محیط زیست مانده است تا زمین بدون معارض تحویل سرمایه‌گذار شود.

انتهای پیام/


https://gorganema.ir