18 فروردین 1404
5

رئیس پارک علم و فناوری گلستان با بیان اینکه امسال برنامه ویژه‌ای در زمینه هوش مصنوعی داریم، گفت: معتقدم اگر پارک‌های علم و فناوری در حوزه هوش مصنوعی برنامه نداشته باشند دیگر از زده خارج خواهند شد.

برنامه ویژه پارک علم‌ و فناوری گلستان در زمینه هوش مصنوعی
به گزارش خبرگزاری گرگان ما
- اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، حسین مومنی امروز در نشست با شرکت‌های فناور و دانش بنیان مستقر در پارک علم و فناوری گلستان یکی از اولویت‌های پارک علم و فناوری استان را در سال جاری توسعه زیرساخت‌ها عنوان و اظهار کرد: برنامه‌های مختلفی را برای بهبود و ارتقای اکوسیستم فناوری و نوآوری در استان داریم که یکی از مهم‌ترین برنامه‌ها توسعه زیرساخت‌هاست و امیدواریم بتوانیم امسال خبرهای خوشی به فعالان این بخش دهیم.

وی درباره الزامات تحقق شعار « سرمایه‌گذاری برای تولید» نیز بیان کرد: اقتصاد دانش بنیان می‌تواند به تحقق این شعار کمک کند، البته که ما در این مسیر با برخی نقاط ضعف در کشور و همچنین استان مواجه هستیم که مهم‌ترین آن کمبود زیرساخت‌ها است که برنامه مدونی در این زمینه داریم.

رئیس پارک علم و فناوری گلستان یکی دیگر از مسائل و مشکلات در حوزه اقتصاد دانش بنیان را موضوع سرمایه‌گذاری برشمرد و گفت: به دنبال تدوین و اجرایی کردن اطلس سرمایه‌گذاری در استان هستیم تا بتوانیم سرمایه‌گذار را به سرمایه‌پذیر وصل کرده، طرح‌های قابل سرمایه گذاری را احصا و نمونه‌های موفق را حمایت کنیم.

مومنی یکی از مشکلات استان برای ارتقای اکوسیستم فناوری و نوآوری را فقدان کاگزاران تخصصی در حوزره شتاب دهی و منتورینگ دانست و افزود: با برنامه ریزی که انجام شده امیدواریم این موضوع را در فروردین ماه برطرف کنیم. دنبال این هستیم تا در حوزه‌های مختلف مانند برندینگ، ورود به بازار، تجاری سازی، صادرت و تولید محتوا کارگزاران تخصصی در استان داشته باشیم.

وی بر لزوم مدیریت فضای کار اشتراکی نیز تأکید کرد و گفت: در این باره با یک مجموعه خوب در سطح ملی در حال رایزنی هستیم و تلاش می‌کنیم این موضوع نیز خیلی زود به نتیجه برسد.

رئیس پارک علم و فناوری گلستان با بیان اینکه امسال برنامه ویژه‌ای در زمینه هوش مصنوعی داریم، گفت: معتقدم اگر پارک‌های علم و فناوری در حوزه هوش مصنوعی برنامه نداشته باشند دیگر از زده خارج خواهند شد. سهم مارکت Ai در دنیا 455 میلیارد دلار است که قرار است در سال 2030 به 2 هزار و 500 میلیارد دلار برسد و باید از این ظرفیت در حوزه‌های مختلف مانند شیمی، پلیمر، صنایع دستی، کشاورزی و غیره استفاده کرد تا بتوانیم سهم خود را در این بازار افزایش دهیم.

انتهای پیام/

 


https://gorganema.ir