نماینده ولی فقیه در گلستان گفت: آمریکاییها از ویتنام و طبس تا یمن با خفت و خواری شکست خوردهاند اما از این شکستها درس نگرفتند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، آیتالله سیدکاظم نورمفیدی در خطبههای این هفته نماز عبادس سیاسی جمعه این هفته گرگان با اشاره به پنجم اردیبهشت، سالروز شکست نظامی آمریکا در صحرای طبس در سال 1359 اظهارکرد: حادثه طبس از آن رخدادهایی است که نشان داد قدرتهای ظاهری در برابر اراده الهی و مقاومت ملتها، ناتوان و بیاثرند.
نماینده ولی فقیه در گلستان و امام جمعه گرگان با بیان این که در منطق الهی، همه عناصر هستی میتوانند مامور اجرای اراده خداوند شوند، افزود: بر اساس تعالیم قرآن داریم، آب، باد، زمین، آتش و همه پدیدههای طبیعی میتوانند لشکریان خداوند باشند، همچنانکه در ماجرای فرعون و بنیاسرائیل، آب دریا وسیله نابودی فرعونیان شد.
وی با اشاره به شکستهای آمریکا از جمله در جنگ ویتنام گفت: این کشور بیش از 20 سال، با بیرحمی تمام مردم ویتنام را از زمین و آسمان کوبید؛ میلیونها کشته و ویرانی گسترده به جا گذاشت، اما باز هم شکست خورد و سرانجام با خفت و خواری، عقبنشینی کرد.
نورمفیدی خطاب به سیاستمداران آمریکایی افزود: شما که در طبس و ویتنام تا یمن شکست خوردید و بارها آبروی خود را بردهاید، چرا هنوز هم از این تجربهها درس نمیگیرید؟
وی در ادامه با اشاره به یازدهم اردیبهشت روز کارگر گفت: کارگر از نگاه دین، تنها فردی با کار یدی نیست؛ هر کسی که مسئولیتی دارد و آن را با نیت درست و برای رضای خدا انجام میدهد، کارگر محسوب میشود؛ از پزشک و مهندس تا طلبه و مدیر. پیامبر (ص) دست زبری را که از شدت کار و تلاش سخت شده بود، بوسید و این یعنی کار مقدس است.
امام جمعه گرگان در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به در پیش بودن فصل گرما و افزایش مصرف انرژی، خواستار رعایت الگوی مصرف شد و گفت: در هیچجای دنیا، اینگونه بیمحابا مصرف نمیشود.
وی با بیان اینکه ناترازیهای موجود در حوزه انرژی، ناشی از بیتوجهی به فرهنگ مصرف است، افزود: باید دقت کنیم که زیادهخواهی و اسراف، جامعه را دچار مشکل میکند.
نورمفیدی با اشاره به سالروز شهادت امام صادق (ع)، یکی از مهمترین توصیههای اخلاقی آن حضرت را پرهیز از تکبر دانست و گفت: در نگاه اهلبیت (ع)، متکبرترین افراد، دورترین انسانها از خدا هستند. متواضعترین مردم، نزدیکترین بندگان به خداوند محسوب میشوند.
وی همچنین با تبریک پیشاپیش ولادت حضرت فاطمه معصومه (س) و روز دختر گفت: نگاه قرآن و پیامبر اسلام (ص) به دختران، نگاهی بسیار متعالی و فطری است و برخلاف جاهلیت که دختر را مایه ننگ میدانست، اسلام دختر را مایه انس، الفت و محبت در خانواده معرفی کرد.
امامجمعه گرگان با انتقاد از برخی جریانهای ضداسلامی در جهان گفت: اینکه امروز فمینیسم و جریانهای ضد دینی به اسلام حمله میکنند، ناشی از ناآگاهی و دشمنی است. نظام جمهوری اسلامی باید زمینههای رشد و شکوفایی دختران را فراهم کند و مدارس، دانشگاهها و نهادهای فرهنگی نقش مهمی در تقویت عواطف و گرایش معنوی در نسل دختران ایفا کنند.
انتهای پیام/