مدیرعامل جمعیت هلال احمر گلستان با اشاره به جستوجوی چهار روزه نجاتگران این جمعیت در منطقه جهاننما، از پیدا شدن مرد جوان گمشده خبر داد.

قاسم غریبآبادی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری تسنیم در گرگان اظهار کرد: ساعت 14 روز دوشنبه دوم تیرماه گزارشی مبنی بر مفقود شدن یک مرد حدود 38 ساله حوالی منطقه کوهستانی جهاننما شهرستان کردکوی از طریق تماسهای مردمی به اعلام شد.
مدیرعامل جمعیت هلالاحمر گلستان افزود: به دنبال این گزارش، با هماهنگی با عوامل انتظامی تیمهای عملیاتی از پایگاه کوهستانی درازنو و هلال احمر کردکوی به محل حادثه اعزام و جستوجوها را آغاز کردند. نجاتگران به همراه نیروهای مردمی منطقه کوهستانی جهاننما، جنگلها و درههای اطراف محیط بانی را جستوجو کردند.
وی بیان کرد: در نهایت پس از چهار روز تلاش، فرد مفقودی را در جنگلهای جهاننما پیدا و تحویل خانواده دادند و عملیات حوالی ساعت 20 روز پنجشنبه 5 تیرماه به پایان رسید.
به گفته غریبآبادی در این عملیات چهار روزه 30 نیروی هلالاحمر با بهکارگیری پنج دستگاه آمبولانس و خودروی کمکدار سبک و 20 نفر از عوامل مردمی و محیطبانی جمعاً به تعداد 50 نفر برای پیدا کردن مفقودی تلاش کردند و این عملیات را با موفقیت به پایان رساندند.
انتهای پیام/