مدیرکل میراث فرهنگی گلستان با اشاره به عدم برگزاری جشنواره بین المللی اقوام ایران زمین در استان گفت: این جشنواره 15 سال و هرساله با قوت بیشتر برگزار شد اما امسال برگزار نمیشود چون از نظر فصلی و آب و هوایی اکنون شرایط برگزاری آن را نداریم.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، فریدون فعالی ظهر امروز در نشست خبری اظهار کرد: در گلستان باید تمرکز را بر روی چند پروژه شاخص در بخشهای مختلف بگذاریم تا بتوانیم با تجمیع منابع، اتفاقات خوبی را در زمینههای گردشگری رقم بزنیم. باید از توان و ظرفیت بخش خصوصی به خوبی استفاده کنیم. وزارت میراث فرهنگی یک وزارتخانه و سازمان فرابخشی است و همه باید به کمک میراث بیایند تا این بخش بتواند برنامههای خود را محقق کند.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گلستان گفت: در دهه فجر امسال 29 پروژه با حجم سرمایه گذاری 185 میلیارد تومان در استان گلستان در شهرهای بندرگز، کردکوی، آق قلا، گرگان، آزادشهر، مینودشت و کلاله مختلف افتتاح خواهیم کرد.
وی افزود: این پروژهها شامل دو هتل، 9 واحد اقامتگاه بومگردی، دو مجتمع گردشگری، یک پروژه اقامتی بین راهی، یک فروشگاه صنایع دستی، یک پروژه زیرساختی، دو مزرعه گردشگری، 4 سفره خانه سنتی، دو مرکز تفریحی، یک کارگاه صنایع دستی، دو دفتر خدمات مسافرتی، یک پروژه اقامتگاه سنتی و یک موزه شخصی عکاسخانه است.
فعالی با اشاره به فعالیت 807 تأسیسات گردشگری در استان گفت: از این تعداد 28 مورد آن هتل با 9 هزار و 716 تخت است. همچنین 577 واحد اقامتی، 58 واحد پذیرایی و 92 دفتر خدمات مسافرتی در استان فعال است.
وی بیان کرد: اگر گلستان می خواهد سهمی در بازار گردشگری داشته باشد، این تکلیف و وظیفه فقط برعهده میراث فرهنگی نخواهد بود. رسانهها میتوانند در معرفی محصولات حوزه گردشگری نقش داشته باشند. باید شاخصها و زیرساختها را توسعه و محصولات را تنوع دهیم.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گلستان با اشاره به عدم برگزاری جشنواره بین المللی اقوام ایران زمین در استان گفت: این جشنواره 15 سال و هرساله با قوت بیشتر برگزار شده است امسال برگزار نمیشود چون از نظر فصلی و آب و هوایی اکنون شرایط برگزاری آن را نداریم.
وی افزود: جشنواره اقوام ایران زمین یکی از برندهای استان بوده و هست و سال آینده جشنواره را با قوت اجرا خواهیم کرد. معتقدیم برگزاری هر جشنواره برای استان باید دستاورد داشته باشد و باید فرصت را برای سرمایه گذاری بیشتر فراهم کند. جشنوارهای که فقط به ساز و دهل خلاصه شود را نمیپذیرم و باید به یک پکیج گردشگری در این جشنواره توجه کنیم.
فعالی در زمینه احداث تله کابین در گلستان نیز تأکید کرد: ما باید خلق منابع کنیم و هر تصمیمی که در حوزه گردشگری گرفته شود براساس آمایش سرزمین خواهد بود. دوستداران محیط زیست نگران نباشند که گردشگری میخواهد منابع را از بین ببرد در حالیکه ما به دنبال خلق ثروت و منابع هستیم. براساس چارچوب و مباحث علمی و طرح آمایش سرزمین به این پروژهها توجه خواهیم کرد.
وی با اشاره به سهم ناچیز گردشگری در اقتصاد استان گفت: سهم گردشگری کشور از تولید ناخالص داخلی 5.1 درصد و این شاخص در استان گلستان 1.1 درصد است. باید تلاش کنیم این ظرفیتها را ایجاد کنیم چون هنوز استان بکری در زمینه گردشگری هستیم.
انتهای پیام/