08 اردیبهشت 1404
1

پس از کشمکش‌های فراوان و آنچه که اصلاح طلبان از فشارهای بیرونی یاد می‌کردند بالاخره حسین بای به عنوان فرماندار رامیان معارفه شد.

پس از کشمکش‌های فراوان؛ فرماندار رامیان معرفی شد
به گزارش خبرگزاری گرگان ما
- اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، به رغم اطلاع رسانی که چند ماه قبل برای معارفه فرماندار رامیان صورت گرفته بود و مدعوین هم در محل برگزاری مراسم معارفه حضور پیدا کرده بودند، اعلام شد که این مراسم لغو شده است. حامیان دولت آن را به فشار نماینده مجلس و فشارهای بیرونی ربط داده بودند. با اینحال استاندار گلستان بالاخره در حکمی حسین بای از اصلاح طلبان حامی دولت را به عنوان فرماندار رامیان منصوب کرد.

مراسم معارفه حسین بای، امروز با حضور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان برگزار شد و محمد حمیدی در این جلسه اظهارکرد: اولویت استاندار توسعه اقتصادی و سرمایه گذاری است و انتظار داریم که این راهبرد در دستور کار فرماندار جدید شهرستان قرار بگیرد.

معاون استاندار گلستان با تأکید بر اهمیت استفاده از ظرفیت نخبگانی برای حل مسائل و مشکلات در شهرستان‌ها گفت: شهرستان رامیان قابلیت‌های بسیاری برای توسعه از جمله در صنعت گردشگری و صنایع دستی دارد که باید به آن پرداخته شود و مهم‌ترین راهکار آن جدب سرمایه گذاری است.

وی خاطرنشان کرد: یکی از موضوعاتی که باید فرمانداران از جمله در شهرستان رامیان مورد توجه قرار دهند این است که مهمترین ظرفیت رامیان برای توسعه و سرمایه گذاری که می‌توانید جایگزین کشاورزی باشد، گردشگری است که باید در اولویت قرار داشته باشد.

حمیدی از فرماندار جدید خواست تا مدیریت جدید شهرستان ضمن تکمیل پروژه‌های گردشگری موجود با استفاده از توان فکری نخبگان شهرستان، طرح‌های پیشنهادی جدید برای جذب سرمایه گذار ارائه دهد. همچنین در این مسیر از ظرفیت نخبگانی شهرستان از جمله علما و ائمه جمعه شیعه و سنی، جوانان و بانوان در قالب کارگروه‌های مختلف استفاده شود.

انتهای پیام/


https://gorganema.ir