02 اسفند 1401
135

معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکت‌های مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور گفت: تعداد ۱۹۵ خانه ورزش روستایی در کشور وجود دارد که می‌توان از ظرفیت آنها در مسیر توانمندسازی، پیشگیری و کاهش اعتیاد استفاده کرد.

۶۰ درصد از معتادین کشور شاغل بودند/ از ظرفیت ۱۹۵ خانه ورزش روستایی کشور استفاده خواهیم کرد

به گزارش خبرگزاری فارس از گرگان محمد جمالو ظهر امروز در مراسم متمرکز افتتاح یاری‌گران زندگی در روستا در سالن ورزشی شهدای روستای نصرآباد گرگان اظهار کرد: اعتیاد یک ایپدمی بمانند کرونا بوده که بدون همکاری و تلاش های همه مردم و مسئولان امکان پذیر نیست. اگر در کرونا به موفقیت هایی رسیدیم بخاطر تلاش همه مردم و مسئولان بود.

وی تصریح کرد: کشور ایران اسلامی در مسیر مبارزه با مواد مخدر حدود چهار هزار شهید را فدا کرده و در خصوص کشف مواد مخدر در دنیا رکورد را شکسته که اتفاق نادری است. اما متاسفانه با همه این تلاش ها، نتوانستیم به شرایط مطلوب در راستای کاهش و جلوگیری اعتیاد دست پیدا کنیم.

معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکت‌های مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور ادامه داد: طرح یاریگران زندگی در روستا با امضای رئیس جمهور به سراسر کشور ابلاغ شده و این طرح با همکاری همه اقشار مردم مانند دانش آموزی، دانشجویی و غیره اجرا خواهد شد.

جمالو گفت: این طرح با طرح های دیگر متفاوت بوده و در این طرح هدف این است که باورمندی فرزندان را ارتقا دهیم و بتوانیم بین سطح دانش و باور انسانها تعادل ایجاد کرده و فاصله را از بین ببریم.

وی با اشاره به خدمات و اقدامات موثر گلستان در راستای مبارزه با مواد مخدر ابراز کرد: در استان گلستان اقدامات موثری در راستای مبارزه با مواد مخدر انجام شده و باعث شده تا رتبه استان گلستان از ۲۹ به رتبه دوم ارتقاء پیدا کند.

معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکت های مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور ابراز کرد: طرح یاریگران زندگی در روستا در پنج استان کشور بصورت پایلوت همزمان اجرا می شود و قول می دهیم اگر استان گلستان در این راستا موفق شود نماینده استان گلستان در نشست رئیس جمهور بمناسبت سالروز جهانی مبارزه با مواد مخدر در پنج تیر ۱۴۰۲ گزارش اقدامات و موفقیت های این استان را تشریح کند.

وی افزود: اعتیاد یک ایپدمی بسیار خطرناک بوده و همه ما باید برای مصون ماندن فرزندان از این مواد افیونی تلاش کنیم.

جمالو بیان کرد: عامل مشخصی در اعتیاد انسانها مشخص نشده و تنها فقر و بیکاری عامل اعتیاد نبوده بلکه افراد دارای تمکن مالی و دارای شغل نیز به این مواد گرایش دارند. تعداد ۶۰ درصد از افراد معتاد دارای شغل بودند.

وی گفت: در کشور تعداد ۱۹۵ خانه ورزش روستایی وجود دارد که در سالهای گذشته برخی از انها تعطیل شده است.ما آمادگی داریم تا با فعال کردن این خانه های ورزش روستایی، ضمن توانمندسازی مردم روستاها در کاهش و پیشگیری اعتیاد و آسیب های ناشی از ان اقدام کنیم.

انتهای پیام/۸۳۰۲۱


https://gorganema.ir