14 خرداد 1402
96

مدیرعامل جمعیت هلال احمر گلستان از اتمام واکسیناسیون زائران حج تمتع در استان خبر داد و گفت: ۳ هزار زائر حج واکسن دریافت کردند.

اتمام واکسیناسیون زائران حج تمتع در گلستان
به گزارش خبرگزاری گرگان ما

به گزارش خبرگزاری فارس از گرگان به نقل از روابط عمومی جمعیت هلال احمر گلستان، قاسم غریب آبادی گفت: با نزدیک شدن به اعزام زائرین استان گلستان به حج تمتع طبق برنامه زمانبندی مشخص شده واکسیناسیون زائران انجام شد و به ۳ هزار زائر در سطح استان واکسن مننژیت تزریق شد.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر گلستان افزود: حین واکسیناسیون توصیه‌های بهداشتی و مراقبتی از سوی همکاران حوزه بهداشت، درمان و توانبخشی استان ارائه، ضمن اینکه در جلسات آموزشی پیش از واکسیناسیون نکات لازم در زمینه بیماری‌های حجاج، داروهای مصرفی و مواردی که باید رعایت کنند توسط پزشکان معاین کاروان طی سه جلسه ارائه شده است.

وی با اشاره به اینکه زائران هنگام ورود به عربستان باید کارت واکسیناسیون خود را به همراه داشته باشند، خاطر نشان کرد: معاینات پیش از اعزام زائران تا پایان فروردین انجام و موارد لازم از سوی پزشکان بررسی و پرونده الکترونیک زائران در سامانه بارگذاری شده است.

پایان پیام/۸۳۰۰۴


https://gorganema.ir