31 تیر 1402
59

فرماندار گالیکش از بهره برداری ۱۰ واحد مسکونی در این شهرستان خبر داد.

تحویل ۱۰ واحد مسکونی به مددجویان گالیکش
به گزارش خبرگزاری گرگان ما

به گزارش خبرگاری فارس از گرگان، علی جوان حاذق خواه در حاشیه آئین افتتاح خانه مددجویی در روستای ینقاق از توابع بخش مرکزی گفت: از مجموع ۴ هزار و ۵۶۴ پروژه‌ای که با همکاری بنیاد مسکن، کمیته امداد و بهزیستی در شهرستان گالیکش انجام شده، تعداد ۴۳۳ پروژه در دهستان ینقاق ساخته شده است.

وی با اشاره به اینکه ۱۰ واحد مسکن تحویل مددجویان بهزیستی گلستان شد، افزود: از این تعداد ۲ واحد برای خانواده ۲ معلوله و ۸ واحد نیز برای خانواده‌های تک معلول هستند.

فرماندار گالیکش گفت: برای هر یک از پروژه‌های فوق حدود ۵۰ میلیون تومان تسهیلات ۴ درصد از طریق بنیاد مسکن و ۱۰۰ میلیون تومان نیز به صورت بلاعوض از سوی بهزیستی شهرستان هزینه شده است.

گفتنی است در حال حاضر در شهرستان گالیکش تعداد ۲ هزار و ۲۰۰ معلول هستند که مورد حمایت بهزیستی این شهرستان قرار گرفتند.

پایان پیام/


https://gorganema.ir