25 مرداد 1402
72

معاون مسکن روستایی بنیادمسکن گلستان گفت: با مشارکت بهزیستی و بنیادمسکن گلستان، مبلغ ۲۳۴ میلیارد تومان تسهیلات قرض‌الحسنه برای خانه‌دار شدن ۷۸۰ مددجوی بهزیستی تخصیص یافت.

تخصیص تسهیلات بانکی برای مسکن مددجویان بهزیستی گلستان
به گزارش خبرگزاری گرگان ما

به گزارش خبرگزاری فارس از گرگان، داوود خسروی عصر امروز در جمع خبرنگاران اظهارکرد: برای احداث ۱۰ هزار واحد مسکونی روستایی برای مددجویان تحت پوشش سازمان بهزیستی، تفاهم‌نامه‌ای بین بنیاد مسکن و سازمان بهزیستی کشور منعقد شد که سهم استان گلستان در این تفاهم نامه ۷۸۰ واحد مسکونی با اعتبار بیش از ۲۳۰ میلیارد تومان بصورت تسهیلات قرض‌الحسنه و یا کمک‌های بلاعوض است.

وی تصریح‌کرد: بر اساس این تفاهم نامه به هر یکی از مددجویان معرفی شده توسط سازمان بهزیستی استان مبلغ ۲۰۰ میلیون تومان تسهیلات قرض الحسنه با کارمزد ۵ درصد و بازپرداخت ۲۰ ساله و مبلغ ۱۰۰ میلیون تومان کمک بلاعوض پرداخت می شود.

معاون مسکن روستایی بنیاد مسکن گلستان خاطرنشان‌کرد: با مشارکت و مساعدت همکاران بهزیستی استان، تا کنون ۴۰۰ مددجوی واجد شرایط، شناسایی و به بنیاد مسکن استان معرفی شده اند که کار صدور پروانه ساختمانی، تشکیل پرونده، طراحی نقشه های ساختمانی، تامین اعتبار مورد نیاز، معرفی به بانک و آغاز عملیات ساختمانی آنان آغاز شده است.

وی ادامه داد:مددجویانی که در سنوات قبل از تسهیلات مسکن روستایی بنیاد مسکن استفاده کرده اند اما موفق به تکمیل خانه های خود نشدند تا سقف ۱۰۰ میلیون تومان کمک‌بلاعوض پرداخت می‌شود.

خسروی گفت: از مددجویان فاقد مسکن و یا دارای مسکن فرسوده و نیمه تمام تقاضا می‌شود جهت بهره مندی از این فرصت استثنایی هر چه سریعتر به بنیاد مسکن شهرستان محل سکونت خود مراجعه کنند.

پایان پیام/۸۳۰۲۱


https://gorganema.ir