28 مرداد 1402
346

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای گلستان گفت: مسیر ۱۵۰ روستای استان در دولت سیزدهم آسفالت شد.

آسفالت ۱۵۰ راه روستایی گلستان در دولت سیزدهم
به گزارش خبرگزاری گرگان ما

به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس از گرگان عادل مصدقی صبح امروز در قرارگاه خبری شهید همدانی اظهارکرد: در سال ۱۳۹۹، میزان اعتبارات راهداری استان، ۱۴۵ میلیارد و ۸۰۸ میلیون تومان بود که ۸۹ درصد تحقق یافت.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای گلستان افزود: در سال ۱۴۰۰ مبلغ ۳۹۶ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان اعتبار راهداری بود که ۸۱ درصد آن محقق شد.

وی بیان کرد: در سال گذشته، ۸۶۵ میلیار و ۸۱۷ میلیون تومان اعتبار اختصاص یافت که ۸۷ درصد آن محقق شد و در سال جاری هم تاکنون ۶۳۹ میلیارد تومان اعتبار ملی و ۱۴۳ میلیارد تومان استانی تخصیص یافته است.

مصدقی ادامه داد: در هفته دولت امسال هزار و ۳۷۳ میلیارد تومان پروژه افتتاح یا کلنگ زنی می‌شود که شامل پروژه‌های لکه‌گیری، روکش آسفالت و بهسازی و غیره است.

طبق گفته وی ۵۴ دستگاه ترددشمار هوشمند جاده‌ای در راه‌های استان مستقر بوده و امسال ۲۷ درصد افزایش تردد اتفاق افتاد.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای گلستان گفت: ایمن‌سازی ۱۰ دستگاه دوربرگردان استان تکمیل شده و چهار دستگاه دیگر در دستور کار قرار گرفته است.

وی ادامه داد: افزایش طول روشنایی در مسیر علی‌آبادکتول- آزادشهر اتفاق افتاده و از ۳.۳ کیلومتر در دولت سیزدهم به ۲۰ کیلومتر رسیده است.

مصدقی گفت که ۵۹ دستگاه ناوگان حمل و نقل باری در هفته دولت امسال به ناوگان ما اضافه خواهد شد.

پایان پیام/۸۳۰۲۶


https://gorganema.ir