31 مرداد 1402
115

معاون زیربنایی، حمل و نقل و ترافیک شهرداری گرگان گفت: عملیات اجرایی تعریض خیابان چناران به کوی اوزینه (تقاطع شاهکوه محله) با تملکی به ارزش حدود 45 میلیارد ریال آغاز شد.

عملیات تعریض «چناران» به «اوزینه» در گرگان آغاز شد
به گزارش خبرگزاری گرگان ما

به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس از گرگان، مقداد صادقیان صبح امروز در گفتگو با خبرنگاران اظهارکرد: پروژه بازگشایی و تعریض معابر شهری به عنوان یکی از اولویت‌های پروژه‌های شهرداری گرگان در راستای سهولت دسترسی و تردد عمومی شهروندان، روان‌سازی و کاهش بار ترافیکی با جدیت در حال پیگیری و اجرا است.

 معاون زیربنایی، حمل و نقل و ترافیک شهرداری گرگان افزود: طرح تعریض خیابان های شهری بر اساس نیازسنجی و اولویت‌بندی کارشناسان حوزه های مختلف با توجه به حجم بالای تردد شهروندان در این محور و نیاز اساسی به تعریض و اصلاح مسیر احصا و اجرا می شود.

وی گفت: در این راستا، عملیات اجرایی تعریض خیابان چناران به کوی اوزینه (تقاطع شاهکوه محله) با تملکی به ارزش حدود 45 میلیارد ریال از 28 مرداد آغاز شد.

صادقیان با اشاره به افزایش جمعیت و میزان استفاده شهروندان از خودرو تصریح کرد: در سال جاری عملیات تملک و بازگشایی معابر کوچه عدالت دو، عملیات تعریض کوچه عدالت چهار و همچنین تملک و تعریض معبر کنارگذر بلوار خلیج گرگان، برای رفاه حال شهروندان اجرایی شده است.

پایان پیام/ 83026


https://gorganema.ir