19 مهر 1402
80

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان رامیان گفت: در شهرستان رامیان ۳۶۵ موقوفه انتفاعی و ۲۳۴ موقوفه منفعتی وجود دارد که ۷۰ درصد آنها با نیت عزاداری برای امام حسین(ع) و اطعام‌دهی به عزاداران وقف شده‌است.

بیش از 500 موقوفه در رامیان
به گزارش خبرگزاری گرگان ما

حجت الاسلام سید حسین اشرفی صبح امروز در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در رامیان اظهارکرد: یکی از اقدامات مهم پس از انقلاب اسلامی، احیای نیت واقفین بوده که سازمان اوقاف و امور خیریه عهده‌دار این وظیفه است.

وی تصریح کرد: در شهرستان رامیان ۳۶۵ موقوفه انتفاعی و ۲۳۴ موقوفه منفعتی وجود دارد که ۷۰ درصد آنها با نیت عزاداری برای امام حسین(ع) و اطعام‌دهی به عزاداران وقف شده‌است.

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان رامیان خاطر نشان کرد: امسال یک باب منزل مسکونی در روستای"ازداری" از توابع بخش فندرسک شهرستان رامیان توسط خانواده‌ای به متراژ ۲۹۵ مترمربع با نیت اطعام‌دهی در ماه محرم و رمضان با عنوان وقف جدید در این اداره به ثبت رسید.

اشرفی گفت: تلاش داریم تا وقف‌های جدید با نیت مسائل و مشکلات روز داشته باشیم و در این راستا، به علاقمندان و افرادی که قصد وقف دارند، موضوعات را تبیین و راهنمایی می‌کنیم.

پایان پیام/۸۳۰۲۱


https://gorganema.ir