مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان گلستان از دستگیری چهار حفار غیرمجاز حین ارتکاب جرم در مناطق جنگلی شهرستان رامیان خبرداد.

بهگزارش خبرنگار خبرگزاری فارس از گرگان محمدجواد ساوری عصر امروز در گفتگو با خبرنگاران اظهارکرد: بر اساس گزارشی مبنی بر فعالیت مشکوک حفاران غیرمجاز در یکی از مناطق جنگلی شهرستان رامیان، موضوع در دستور کار فرماندهی یگان حفاظت میراثفرهنگی استان قرار گرفت.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی گلستان افزود: پس از بررسیهای میدانی و پایش منطقه، تیمی کارآزموده از یگان حفاظت ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان به محل اعزام و پس از کمین چندساعته موفق به دستگیری چهار نفر متهم در حین انجام حفاری شدند.
وی بیان کرد: در این عملیات ادوات حفاری غیرمجاز ضبط و متهمان با تنظیم صورتجلسه به منظور سیر مراحل قانونی تحویل نیروی انتظامی شهرستان رامیان شدند.
ساوری اضافه کرد: مردم استان در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوکی در این خصوص جرائم مرتبط به میراثفرهنگی و تجاوز و تخریب آثار فرهنگی_تاریخی را در میان بگذارند.
پایان پیام/83026