27 دی 1402
128

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب گلستان گفت: پیشرفت فیزیکی طرح آبرسانی در گلستان ۳۲ درصد است که طبق برآوردها، استان در این خصوص به نسبت در جایگاه مناسبی قرار دارد.

پیشرفت 32 درصدی طرح جهادآبرسانی در گلستان
به گزارش خبرگزاری گرگان ما

به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس از گرگان، ابوالفضل رحیمی شامگاه سه‌شنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهارکرد: به منظور برخورداری هر چه گسترده تر روستاییان ازآب شرب سالم و بهداشتی، این شرکت با همکاری قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) در 9 ماهه سالجاری اقدام به تجهیز هشت حلقه چاه آب شرب در روستاهای محروم شهرستان های علی آباد کتول، آزادشهر، آق قلا، بندرترکمن و گمیشان کرده است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب گلستان افزود: به منظور پایداری و تامین آب شرب سالم و بهداشتی و رفع محرومیت روستاهای استان از ابتدای سال تاکنون کیلومتر77 کیلومتر خطوط انتقال و شبکه توزیع در 56 روستای محروم استان اجرا شده است.

وی تصریح کرد از این حجم عملیات 25 کیلومتر خطوط انتقال و 51 کیلومتر شبکه توزیع آب شرب بوده که در روستاهای محروم استان طی این مدت به اجرا درآمده است.

رحیمی گفت: 10 باب مخزن ذخیره آب شرب با حجم سه هزار و 800 مترمکعب در روستاهای محروم استان در قالب طرح جهاد آبرسانی در 9 ماهه سال جاری در دست اجرا بوده که تاکنون 70 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب گلستان گفت: با توجه به آخرین آمارهای دریافتی، پیشرفت فیزیکی طرح آبرسانی در کل استان ۳۲ درصد است که طبق برآوردها، استان گلستان در این خصوص به نسبت در جایگاه مناسبی قرار دارد.

پایان پیام/83026


https://gorganema.ir