استاندار گلستان با اشاره به برخی صفوف طولانی در مقابل نانواییهای استان نیز بر مدیریت بهتر صفوف نان و ارتقای کیفیت آن تأکید کرد و گفت: بازرسیهای مستمر باید توسط دستگاههای متولی انجام شود تا بتوانیم از نارضایتی مردم جلوگیری کنیم.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، علی اصغر طهماسبی عصر امروز در ششمین جلسه کارگروه آرد و نان استان گلستان اظهار کرد: اهلیتسنجی برای صدور مجوزهای حوزه آرد و نان بسیار مهم است و باید امنیت غذایی مردم را به صورت ویژه دنبال کرد.
استاندار گلستان با اشاره به برخی صفوف طولانی در مقابل نانواییهای استان نیز بر مدیریت بهتر صفوف نان و ارتقای کیفیت آن تأکید کرد و گفت: بازرسیهای مستمر باید توسط دستگاههای متولی انجام شود تا بتوانیم از نارضایتی مردم جلوگیری کنیم.
وی همچنین با اشاره به گزارش برخی تخلفات از سوی تعدادی از نانواییها نیز به اتحادیههای خبازان دستور داد که موضوعات مرتبط را بررسی کرده و اقدامات لازم را برای رسیدگی سریعتر به تخلفات نانواییها انجام دهند و گفت: خط قرمز ما مردم هستند و هرگونه اقدامی که به افزایش رضایت آنان کمک کند، انجام خواهیم داد.
طهماسبی بر جدیت در برخورد با متخلفان تأکید کرد و گفت: نباید در صدور مجوزها نگاه ترحمآمیز وجود داشته باشد؛ زیرا امنیت غذایی و قوت غالب مردم مهمتر از هر چیزی است و خبازان باید در قبال کارهای خود احساس مسئولیت داشته باشد.
وی در بخش دیگری از سخنانش به موضوع ناترازیها به ویژه در حوزه انرژی اشاره کرد و افزود: تا کنون 71 درصد از کل نانواییهای استان دوگانهسوز شدهاند و به آنها سوخت ذخیره تخصیص داده شده است.
استاندار گلستان همچنین اعلام کرد که از این پس، روزهای چهارشنبه هر هفته، معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری گلستان در شرق استان و فرمانداری ویژه گنبدکاووس برای تسهیل و تسریع امور مرتبط با تولید و سرمایهگذاری مستقر خواهد شد.
انتهای پیام/