23 تیر 1404
4

مدیر درمان تامین اجتماعی گلستان گفت: حدود 50 درصد پروژه‌های درمانی این سازمان با زیربنای 40 هزار مترمربع در گلستان در حال اجرا است.

اجرای نیمی از طرح‌های درمانی تامین‌اجتماعی کشور در گلستان
به گزارش خبرگزاری گرگان ما
- اخبار استانها -

رمضان زینعلی در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری تسنیم در گرگان اظهار کرد: بزرگ‌ترین چالش سازمان تامین اجتماعی کمبود پزشکان متخصص در رشته‌هایی مانند جراحی مغز و اعصاب، رادیولوژی و ارتوپدی است.

مدیر درمان تامین اجتماعی گلستان افزود: در حال حاضر، 150 پزشک در بخش درمان مستقیم فعالیت می‌کنند، اما برای پاسخگویی کامل به نیازهای بیمه‌شدگان، به 50 پزشک متخصص دیگر نیاز داریم از این رو پیشنهاد ما این است که دانشگاه علوم پزشکی از طریق تعهد خدمت، دانش‌آموختگان خود را برای جبران این کمبود به تأمین اجتماعی معرفی کند، اما تاکنون سهمیه مشخصی در این زمینه تخصیص نیافته است.

وی فرایند طولانی صدور مجوز ساخت پروژه‌های درمانی را یکی از عوامل تاخیر در اجرای طرح‌های عمرانی دانست و افزود: کمبود مصالحی مانند سیمان به دلیل قطعی برق و شرایط خاص کشور، از جمله تبعات جنگ تحمیلی 12 روزه رژیم صهیونیستی و آمریکا، سرعت اجرای طرح‌ها را کاهش داده است.

زینعلی با تاکید بر اینکه رفع این چالش‌ها نیازمند همکاری بیشتر دستگاه‌های استانی و تأمین به‌موقع مصالح است، افزود: از ادارات و سازمان‌های شهرستانی انتظار داریم با تسریع در صدور پروانه‌ها و رفع موانع اداری، به اجرای سریع‌تر پروژه‌های درمانی کمک کنند.

وی خاطرنشان کرد: دولت چهاردهم برنامه‌ای تدوین کرده که بر اساس آن، هر سال یک تا 2 طرح زیرساختی درمانی در شهرستان‌های استان افتتاح شود بنابراین حمایت دستگاه‌های استانی و رفع موانع لجستیکی، مانند تأمین مصالح، می‌تواند این برنامه را به‌طور کامل محقق کند و گلستان را در مسیر تبدیل شدن به قطب درمانی منطقه قرار دهد.

مدیر درمان تامین اجتماعی گلستان به افتتاح درمانگاه در شهرهای کلاله و بندرگز از سال 1402 اشاره کرد و افزود: با این اقدام 250 هزار نفر از بیمه‌شدگان برای اولین بار به خدمات پزشکی، دارویی، آزمایشگاهی و پرستاری دسترسی پیدا کرده‌اند.

وی گفت: در حال حاضر 6 هزار مترمربع فضای درمانی سرپایی در اختیار این مدیریت قرار دارد که خدمات درمانی متنوعی را به 900 هزار بیمه‌شده در سراسر استان ارائه می‌دهد که این خدمات شامل ویزیت پزشکان عمومی و متخصص، خدمات پاراکلینیکی، بستری و جراحی است.

زینعلی در توضیح ارائه خدمات به بیماران صعب العلاج افزود: توجه به بیماران خاص و سخت‌علاج از اولویت‌های اصلی این مدیریت بوده و از سال 1402 تاکنون، 850 میلیارد ریال از محل صندوق بیماران خاص و سخت‌علاج برای پوشش 120 بیمار جذب شده است.

وی ادامه داد: این رقم در مقایسه با هزینه سالانه پنج میلیارد ریالی پیش از این دوره، نشان‌دهنده جهش قابل‌توجهی است و گلستان را در رتبه سوم کشوری در بهره‌گیری از این صندوق قرار داده است.

به گفته وی، خدماتی مانند رادیوتراپی، داروهای خاص، پیوند اعضا و تأمین انسولین برای بیماران دیابتی تا 95 درصد به‌صورت رایگان ارائه می‌شود و فرانشیز پرداختی برای داروها به حداقل رسیده است.

مدیر درمان تأمین اجتماعی گلستان تحقق عدالت درمانی و گسترش دسترسی به خدمات باکیفیت در مناطق کم‌برخوردار را از اهداف اصلی سازمان برشمرد و گفت: با حمایت دولت چهاردهم و همراهی استانداری گلستان، 50 درصد طرح‌های درمانی تأمین اجتماعی کشور با زیربنای 40 هزار مترمربع در این استان در حال اجراست.

انتهای پیام/


https://gorganema.ir